Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Το νέο προπονητικό δίδυμο στη Νίκη Βόλου

«Θέλω να σας παρουσιάσω τον Φάντζιο Μπούις που μαζί με τον Στέφανο Ξηροφώτο θα είναι το προπονητικό δίδυμο για τη νέα χρονιά».

Όπως αναφέρει το magnesiasports, μ’ αυτά τα λόγια, ο Βασίλης Βενέτης ενημέρωσε το σώμα της Γ.Σ. της Νίκης Βόλου για το ποιοι θα καθοδηγήσουν τους κυανόλευκους της νέα χρονιά στη Γ’ Εθνική, με τον Βέλγο φυσικά να συνεχίζει και στην ακαδημία. Ο κ. Μπούις στη δική του τοποθέτηση είπε μεταξύ άλλων:

«Αν μπορούμε να καταφέρουμε να είμαστε όλοι μαζί για την ομάδα, δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα. Εγώ βλέπω ότι ο καθένας κάνει ό,τι θέλει. Αν συνεχιστεί αυτό, είμαστε τελειωμένοι από τω ρα. Είμαι εδώ, για να δουλέψω. Πιστεύω στη δουλειά και πιστεύω στη διοίκηση.

Ο καθένας πρέπει να προσφέρει κάτι. Αυτά θα τα βρούμε. Εμένα μ’ αρέσει η δουλειά κι όχι τα λόγια. Όταν ήρθα εδώ βρήκα μία κατάσταση παρατημένη, έναν αρνητισμό και επίσης ο κόσμος δε στήριζε την ομάδα, όπως έπρεπε. Αυτούς τους πέντε μήνες αρκετά καταφέραμε να δώσουμε στα παιδιά ένα όραμα και να τους δώσουμε να καταλάβουν τι σημαίνει Νίκη, γιατί ξεχάστηκε αυτό το πράγμα. Τους δώσαμε ελπίδες για ένα καλύτερο μέλλον.

Θα κρατηθεί ένας βασικός κορμός από τη φετινή ομάδα. Ήδη κάναμε επαφές με κάποιους παίκτες και αφού συμφωνήσουν με το πλάνο μας και τους κανόνες που θα τους επιβάλουμε, θα είναι στην ομάδα. Θα δυναμώσουμε την ομάδα μας με παίκτες από Α’ και Β’ κατηγορία. Τους νέους μας παίκτες θα τους δώσουμε την ευκαιρία να δείξουν τις δυνατότητές τους, όπως είναι ο Ματθαίου και ο Βουρδάκης, και το ρόστερ θα συμπληρωθεί με παιδιά από τους Νέους Αθλητές. Στόχος μας θα είναι μία καλή πορεία με υψηλές βλέψεις. Δε θα υποσχεθούμε πρωτάθλημα. Θα υποσχεθούμε μόνο σκληρή δουλειά για να φτάσουμε εκεί που πρέπει Το πλάνο μας είναι μακροπρόθεσμο, γιατί ποτέ δε γίνεται κάτι σε μία μέρα. Γι’ αυτό θέλουμε στήριξη.

Θα είμαστε πολύ οργανωμένοι και οι προπονήσεις θα γίνονται σε υψηλό επίπεδο. Οι παίκτες θα είναι έξι ώρες στο γήπεδο, θα τρώνε εκεί, θα κάνουν αποθεραπεία και θα προπονούνται. Το γήπεδο θα είναι το δεύτερο σπίτι τους. Το πιο σημαντικό είναι να σκεφτόμαστε όλοι θετικά».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected