Γ Εθνική / Τοπικά

H παρέμβαση του προέδρου ενόψει της νέας σεζόν και το θέμα του γηπέδου

Τη δική του θέση αναφορικά με τη νέα σεζόν στη Γ Εθνική αλλά και για το “καυτό” θέμα του γηπέδου, καταθέτει με ανοιχτή επιστολή του ο πρόεδρος του ΑΟ Καρδίας, Κώστας Κατσαρός.

Αναλυτικά :

“Από το καλοκαίρι του 2011 έχω την τιμή ως εθελοντής να είμαι επικεφαλής της ομάδας μας και μαζί πετύχαμε πολλά.

Από την Β’ ΕΠΣΜ το 2011 πήραμε τρεις ανόδους σε πέντε χρόνια και πέρσι για πρώτη φόρα συμμετείχαμε στο Εθνικό Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Όλοι μίλησαν για έναν Άθλο που επιτεύχθηκε κόντρα στην λογική, μιας και δεν έχουμε γήπεδο εδώ και 4 χρόνια! Είναι προφανές πλέον οτι η κόπωση λόγω της έλλειψης γηπέδου μας έχει καταβάλει όλους.

Για εμένα που όλα αυτά τα χρόνια καλύπτω τις οικονομικές ζημιές της ομάδας έχοντας την σημαντική βοήθεια του φίλου μας Τάσου Σαπατακίδη τα δυο τελευταία χρόνια, θα ήταν εύκολο, μετά τις επιτυχίες που προανέφερα καθώς και το γήπεδο που έρχεται χάρη στις επιτυχίες, να παραδώσω και να φύγω όντας στην κορυφή. Τώρα όμως που η ομάδα είναι στην κορυφή, μας χρειάζεται όλους. Έχω την δέσμευση του Δημάρχου και του εργολάβου, που μετά την Γενική Συνέλευση της 22/3 και την δυναμική παρουσία σας, έσκυψαν με σοβαρότητα πάνω στο γηπεδικό και δεσμεύτηκαν, ότι οι εργασίες ξεκινούν από τις 20/6 και αν όλα πάνε καλά το γήπεδο θα μας παραδοθεί αρχές Σεπτεμβρίου.

Πέρα από το γήπεδο όμως που θα μας δώσει ώθηση και ενθουσιασμό, χρειάζονται χρήματα για να σταθεί η ομάδα στην Γ’ Εθνική, όντας η μοναδική ανατολικά της πόλης μας. Έχοντας δεδομένη την στήριξη του κοινοτάρχη κ. Τρικαλιάρη, καλώ όλους τους φίλους και συγχωριανούς, μου ανώνυμους και επώνυμους να στηρίξουν οικονομικά την προσπάθεια ώστε η ομάδα μας να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής. Διαφορετικά όσα πετύχαμε ως τώρα θα είναι απλά μια καλή ανάμνηση… Η τύχη της Ομάδας μας και το μέλλον της είναι πλέον στα χέρια των κατοίκων του χωριού μας. Έχοντας το γήπεδο μπορούμε αρκεί να βοηθήσουμε όλοι.

Η Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί το πρώτο 15ημερο του Ιουλίου θα είναι η Αρχή μιας νέας προσπάθειας ή το τέλος ενός υπέροχου ταξιδιού!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected