Κατηγορίες
Football League

Αυτό είναι το πλάνο της νέας εποχής!

Βήματα προόδου κάνει συνεχώς τα τελευταία χρόνια ο Απόλλων Λάρισας με μεγαλύτερο το φετινό, αφού ο σύλλογος κατάφερε να επιστρέψει στην Football League μετά από 52 χρόνια!

Σε μία εκδήλωση που έλαβε χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «OLYMPUS TERRA», ο Απόλλων Λάρισας παρουσίασε το πλάνο της ερχόμενης χρονιάς σε μία λαμπρή βραδιά, αντάξια της ιστορίας και του μεγέθους του ιστορικού συλλόγου.

Όπως αναφέρει το athleticlarissa, πλήθος κόσμου βρέθηκε εκεί για να ακούσει από τον πρόεδρο της ομάδας κ. Παναγιώτη Μαντζανά, αλλά και τους υπόλοιπους ανθρώπους που δουλεύουν καθημερινά στο σύλλογο ενόψει της επόμενης απαιτητικής σεζόν.

Ο Απόλλων Λάρισας παρουσίασε την φιλοσοφία που όπως ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της νέας ΠΑΕ θα είναι να κερδίζει κάθε εβδομάδα. Την εκδήλωση παρουσίασε ο καλός συνάδελφος και γραφείο τύπου της ομάδας κ. Λάζαρος Παπαδούλης, ενώ στο πλευρό του ήταν η λαμπερή κ. Μαίρη Κουπαράνη που αποτελεί μέλος του συλλόγου.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας αναφέρθηκε στην αρχή στις πρώτες κινήσεις που έκανε μαζί με τους συνεργάτες του από την στιγμή που ανέλαβε την διοίκηση του συλλόγου το καλοκαίρι του 2014. Όπως ανέφερε έγιναν σημαντικές αλλαγές σε αγωνιστικούς τομείς όπως τα αποδυτήρια του γηπέδου της Φιλιππούπολης ώστε να είναι άρτια και άλλαξε η ομάδα από ερασιτεχνική σε επαγγελματική. Επίσης έγινε μια αίθουσα όπου όπως ανέφερε συγκεντρώθηκαν όλα τα τρόπαια της ομάδας.

Αναφέρθηκε στην σπουδαία άνοδο του Απόλλωνα κόντρα σε ιστορικά σωματεία (Όλυμπιακός Β., Νίκη Β., Πιερικός, Καραϊσκάκης) που χρόνια τώρα παλεύουν για την άνοδο, όμως η ομάδα της Λάρισας ήταν αυτή που καταφέραμε να κερδίσει στο τέλος. Αναφέρθηκε στις εκλογές του Ερασιτέχνη στις 3 Ιουλίου 2017 όπου θα εκλεγεί ένα Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο θα ορίσει την Διοικούσα Επιτροπή της υπό σύστασης ΠΑΕ η οποία με τη σειρά της θα ορίσει το κεφάλαιο της εταιρίας που θα καλυφτεί και από τα υπόλοιπα μέλη.

Τόνισε πως το προπονητικό κέντρο που θα προπονείται η ομάδα κατά τη διάρκεια της σεζόν θα είναι αυτό της Τερψιθέας, ενώ η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει στις 19-22 Ιουλίου με τα απαραίτητα εργομετρικά, ενώ το βασικό κομμάτι της προετοιμασίας θα γίνει στο Καρπενήσι από 1/8-14-8. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στη συμφωνία με το «ANIMUS», το κέντρο αποκατάστασης στην Τερψιθέα όπου ο Απόλλωνας ανακοίνωσε την συνεργασία μαζί του.

Πρώτο μέλημα του συλλόγου είναι η έδρα στη Φιλιππούπολη που η Περιφέρεια και προσωπικά ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση. Πάντως για την ώρα η ομάδα της Λάρισας έχει έρθει σε συμφωνία για την παραχώρηση του Αλκαζάρ πριν μετακομίσει μετά τα απαραίτητα βελτιωτικά έδρα η ομάδα στην φυσική της έδρα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected