Κατηγορίες
Ακαδημίες Ημαθίας

Σε δύο τουρνουά έδωσε το παρόν η Παιδική ομάδα του ΦΑΣ Νάουσα

Σε δύο τουρνουά Ακαδημιών ποδοσφαίρου συμμετείχε η παιδική ομάδα του ΦΑΣ Νάουσα, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις.

Αρχικά έδωσε το παρόν στο τουρνουά που διοργάνωσε o Κρόνος Καστοριάς την Κυριακή (11/6) με τη συμμετοχή 1.500 παιδιών. Στους αγώνες η ομάδα της Νάουσας σημείωσε τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

με ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης  5-0

με Βατανιακό  3-0

με Ρέα Πρέβεζας  3-1

με Κρόνο Καστοριάς  4-2

Στο τουρνουά που έγινε την περασμένη Κυριακή (18/6) στην Κουλούρα, με διοργανωτή τον τοπικό ΠΑΟΚ και στο οποίο συμμετείχαν 1.250 παιδιά, η ομάδα του ΦΑΣ αγωνίστηκε σε δύο αγώνες. Με την ΑΕΚ ΒΕΡΟΙΑΣ αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα, ενώ ηττήθηκε με σκορ 2-1 από τον ΠΑΟΚ Κουλούρας.

Η σύνθεση της παιδικής ομάδας του ήταν: Ζάχος Νίκος, Ντίντος Χρήστος, Μπέκας Δημήτριος, Δάφνος Τρύφων, Πίτος Κων/νος, Καραγκούνης Πέτρος, Ταχυδρομίδης Γιάννης, Τζαλίλης Θωμάς, Σαξώνης Δημήτριος, Σαράφης Φίλιππος, Καρυπίδης Σταύρος, Ρούσος Γιώργος, Θεοδωρόπουλος Παναγιώτης, Κλεφτούρης Δημήτριος, Πάλλας Δημήτριος, Μπέρσος Ζαφείρης, Λαγούδης Δημήτριος.

Την αποστολή συνόδευσε ως προπονητής ο Κώστας Καπετάνος με βοηθό τον Γιάννη Μουρίκι (ποδοσφαιριστές της ομάδας του ΦΑΣ Νάουσα) και ο Γεν. Γραμματέας του Συλλόγου κ. Χρήστος Κερμανίδης.

Τέλος, σχετικά με τη λειτουργία των Τμημάτων Υποδομής του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ τη νέα περίοδο 2017-2018, πληροφορίες θα δοθούν το επόμενο διάστημα με σχετικές ανακοινώσεις.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected