Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Αρκετές οι αποχωρήσεις, έρχεται όμως η ενίσχυση!

Νέα πρόκληση την ερχόμενη σεζόν για τον ιστορικό Διαγόρα Ρόδου, που θα αγωνιστεί μετά από χρόνια σε Εθνική κατηγορία.

Μέχρι στιγμής, αρκετοί παίκτες που βοήθησαν την ομάδα να κατακτήσει τον τίτλο στην ΕΠΣ Δωδεκανήσου, έχουν ήδη αποχωρήσει ωστόσο όπως πηγάζει από τη διοίκηση, η ενίσχυση θα επέλθει και μάλιστα θα είναι δυναμική.

Ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε και έκανε αίσθηση είναι ο Αντώνης Γεωργαλλής, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του xxsports, ο λόγοι που δεν θα συνεχίσει ο πρώτος σκόρερ της ομάδας στο περασμένο πρωτάθλημα είναι καθαρά επαγγελματικοί. Ο έμπειρος επιθετικός ετοιμάζει ένα καινούργιο επαγγελματικό άνοιγμα και ο χρόνος του δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί στο απαιτητικό πρόγραμμα της Γ’ Εθνικής. Μετά από αυτήν την εξέλιξη ήδη πολλές ομάδες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για να τον αποκτήσουν με τον Κλεάνθη να αποτελεί το φαβορί, καθώς έχει άψογες σχέσεις με την διοίκηση της ομάδας από το πριν δυο ετών πέρασμα του.

Την ίδια ώρα, τρεις ακόμη παίκτες του Διαγόρα αποτελούν παρελθόν.

Ο λόγος για τους Γιώργο Δαρζέντα και Παναγιώτη Πομπού οι οποίοι επίσης αποχώρησαν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων,Ο Πομπού φαίνεται πως δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο μας άρθρο βρίσκεται μια ανάσα από την επιστροφή του στον Άρη Αρχαγγέλου. ‘Οσο αφορά τον έμπειρο τερματοφύλακα, φέρεται να βρίσκεται και αυτός σε συζητήσεις με πρώην ομάδα του, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη η Α.Ε.Ρ.Α., τον έχει προσεγγίσει ώστε να τον εντάξει στον ρόστερ της.

Επιστρέφει ο Σαμολαδάς, φήμες για Γουναρίδη

Στο μεταγραφικό «κάδρο» του Ανδρέα Σταύρου ενόψει της νέας χρονιάς βρίσκεται ο 27χρονος τερματοφύλας Στέφανος Γουναρίδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του xxports, ο έμπειρος πορτιέρο προτάθηκε και εξετάζεται από την διοίκηση του Διαγόρα ώστε να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Μιχάλη Κεφάλα, που αποχωρεί από την ομάδα.

Ο Γουναρίδης διαθέτει μεγάλη εμπειρία από Εθνικές Κατηγορίες, καθώς έχει αγωνιστεί για λογαριασμό των ΟΦΗ, Άρη και Επισκοπής. Η φετινή χρονιά βρήκε τον υψηλόσωμο πορτιέρο να υπερασπίζεται την εστία του Αγροτικού Αστέρα στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, όπου κατέγραψε 8 συμμετοχές.

Επίσης, πολύ κοντά στην επιστροφή του στον «Γηραιό» βρίσκεται ο Κωσταντίνος Σαμολαδάς που τα τελευταία δυο χρόνια άνηκε στον Ευκλή Σορωνής, ώστε να καλύψει το κενό που άφησε η φυγή του Γιώργου Δαρζέντα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected