Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Δημήτρης Χριστοφορίδης, ο νέος προπονητής του ΦΑΣ Νάουσα. Οι δηλώσεις του στο SportsUp

Ο Δημήτρης Χριστοφορίδης με τον Roger Schmidt (προπονητής Bayer 04 Leverkusen) και τον Βασίλη Γεωργόπουλο, προπονητή της Εθνικής U17

Την πρόσληψη του Δημήτρη Χριστοφορίδη ανακοίνωσε ο ΦΑΣ Νάουσα.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά το SportsUp την Κυριακή 25/6 (δείτε ΕΔΩ) η επιλογή της διοίκησης Μπέκα ήταν ένας τεχνικός που αρέσκεται να δουλεύει με νεαρούς παίκτες. Κατά πολλούς, ο πρώην τεχνικός της Βέροιας Κ17 είναι ο ιδανικός για μια τέτοια διαδικασία, μιας και το ρόστερ του ΦΑΣ Νάουσα αποτελείται από ποδοσφαιριστές που δεν ξεπερνούν τα 23-24 χρόνια.

Σίγουρα, για τον νεαρό τεχνικό η παρουσία του σε πάγκο ομάδας Γ Εθνικής θα είναι πρωτόγνωρη καθώς δεν έχει εργαστεί στον παρελθόν σε σύλλογο εκτός της ΠΑΕ Βέροια, ωστόσο οι γνώσεις αλλά και οι φιλοδοξίες του είναι τέτοιες που συνάδουν σε μεγάλο βαθμό με τα “θέλω” του ΦΑΣ Νάουσα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου :

“Με απόφαση της Διοίκησης, ο κ. Δημήτρης Χριστοφορίδης αναλαμβάνει προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

Ο 43χρονος τεχνικός γεννήθηκε στη Βέροια, είναι κάτοχος όλων των διπλωμάτων UEFA, υπήρξε για πέντε χρόνια προπονητής στα τμήματα υποδομών της Π.Α.Ε. Βέροιας (Κ17, Κ20), ενώ διετέλεσε για ένα διάστημα και πρώτος προπονητής στη “Βασίλισσα”. Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στις ομάδες της Βέροιας, του Πιερικού, της Α.Ε. Ποντίων, της Θράκης κ.ά. Επίσης, είναι Πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Ημαθίας και μέλος στο Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου.”

Δημήτρης Χριστοφορίδης : “Να συνεχίσουμε την πολύ καλή προσπάθεια της διοίκησης τα τελευταία χρόνια

Το SportsUp επικοινώνησε με τον νέο προπονητή του ΦΑΣ Νάουσα, ο οποίος μίλησε για τη νέα πρόκληση της καριέρας του αλλά και τις εντυπώσεις του από τη συνάντηση του με τους διοικούντες τον ιστορικό σύλλογο.

Αναλυτικά :

“Θεωρώ πως θα είναι ένα “ξεκίνημα” στην προπονητική μου καριέρα. Κλείνει ένα κύκλος στα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ Βέροια, εκεί όπου εργάστηκα τα τελευταία χρόνια κυρίως στον τομέα της εκπαίδευσης των παικτών. Το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής είναι μεν ερασιτεχνικό, ωστόσο διέπεται από επαγγελματική νοοτροπία και για το λόγο αυτό, η προεργασία που πρέπει να γίνει θα έχει ως βασικό μέλημα το συγκεκριμένο στοιχείο.

Ο ΦΑΣ Νάουσα είναι μια ιστορική ομάδα, που είχε πάντα τη λογική να λειτουργεί σε επαγγελματικά πλαίσια σε όποια κατηγορία κι αν ήταν. Θα κοιτάξουμε να δώσουμε έμφαση σε δύο σημεία : να παρουσιάσουμε ένα ρόστερ το οποίο θα είναι ανταγωνιστικό, γιατί θα συμμετέχει φέτος σε ένα πρωτάθλημα πιο δύσκολο από το περσινό αλλά και να δώσει τη βαρύτητα στην ανάδειξη ποδοσφαιριστών, όπως άλλωστε έπραττε τα τελευταία χρόνια η ομάδα της Νάουσας.

Σίγουρα θέλουμε να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο και για να το κάνουμε αυτό θα πρέπει να έχουμε κάτι υγιές και καλό. Να συνεχίσουμε την πολύ καλή προσπάθεια της διοίκησης τα τελευταία χρόνια αλλά και το ικανοποιητικό έργο που άφησε ο Βαγγέλης Ντίσιος την προηγούμενη χρονιά. Για να τα κάνουμε πράξη όλα τα παραπάνω, θα πρέπει να δώσουμε το κάτι παραπάνω για να πετύχουμε και να δώσουμε νέα προοπτική στην ομάδα.

Να ευχαριστήσω θερμά τη διοίκησης του ΦΑΣ αλλά και τον κόσμο που με υποδέχτηκε με χαρά, εύχομαι καλό καλοκαίρι σε όλους, θα είμαστε σε θέση να πούμε περισσότερα με την έναρξη της προετοιμασίας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected