Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Τον…χορό ανοίγει ο Μάκης Σπανός στον ΓΑΣ Κοπανού!

Η συγκρότηση της διοίκησης χωρίς απώλειες και η πρόσληψη του Γιώργου Κουλακιώτη, έχει φέρει έναν διαφορετικό…άνεμο στον Κοπανό!

Ωστόσο, για να μπορεί να υπάρξει και συνέχεια, θα πρέπει να δημιουργηθεί και το κατάλληλο ρόστερ ώστε ο ΓΑΣ να διατηρήσει τα περσινά σκήπτρα και να “κυνηγήσει” την είσοδο του στα play off, εφόσον βεβαίως αυτά οριστικοποιηθούν.

Το ξεκίνημα στις επαφές για το ρόστερ της σεζόν 2017/2018 ξεκινά και φέτος με τον Μάκη Σπανό, έναν από τους ποδοσφαιριστές που βοήθησαν τα μέγιστα τα δύο τελευταία χρόνια αλλά και φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού κατά την περσινή περίοδο.

Με 17 τέρματα σε 27 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 2 γκολ στο Κύπελλο, ο 37χρονος ποδοσφαιριστής μπορεί να ηγηθεί και της νέας προσπάθειας του ΓΑΣ, που θα επιδιώξει να κρατήσει τον βασικό κορμό και να ενισχυθεί με παίκτες που θα έχουν τις φιλοδοξίες να διακριθούν αλλά και τη δυνατότητα να πάρουν παιχνίδια μέσα από μια ακόμη γεμάτη χρονιά.

Ο ίδιος μίλησε στο SportsUp για τη συμφωνία του με τον ΓΑΣ, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τους ανθρώπους της διοίκησης αλλά και τους προπονητές, πρώην και νυν.

Αναλυτικά :

“Καταρχήν, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Βασίλη Χαβιαρόπουλο αλλά και όλα τα μέλη της διοίκησης, για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Μπορεί να απογοητευτήκαμε αρχικά με τις παραιτήσεις αλλά και τις φήμες που ακολούθησαν, ωστόσο η αγάπη για τον σύλλογο αλλά και η διάθεση να προσφέρουν, μέτρησε περισσότερο από όλα.

Αυτά άλλωστε είναι και τα στοιχεία που εμένα προσωπικά με έκαναν να αποδεχτώ την πρόταση και να συνεχίσουμε ότι καλό δημιουργήσαμε πέρσι, με τη μεγάλη στήριξη και βοήθεια του κ. Νίκου Αντωνά, ο οποίος απέδειξε πως δίκαια συγκαταλέγεται στους καλύτερους προπονητές της Πέλλας. Τον ευχαριστώ θερμά για τη συνεργασία, να είναι πάντα γερός και να έχει τις επιτυχίες που πραγματικά τις αξίζει.

Επιτυχίες βεβαίως που ευελπιστούμε να έχουμε τη νέα χρονιά και με έναν προπονητή που θέλω πολύ να συνεργαστώ, έχοντας ως φόντο τις μεγάλες παραστάσεις που έχει, όντας για πολλά χρόνια επαγγελματίας παίκτης σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Όλοι οι παίκτες που θα παραμείνουμε στο ρόστερ, αλλά και όσοι νέοι έρθουν, θα δώσουμε το 100% των δυνάμεων μας να δικαιώσουμε τις προσδοκίες της διοίκησης και να παρουσιάσουμε ένα πρόσωπο το οποίο θα κάνει χαρούμενο πρώτα τον κόσμο και μετά όλους εμάς στην ομάδα.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected