Α ΕΠΣ Ημαθίας

Οι 5+3 ανανεώσεις στον ΓΑΣ Ροδοχωρίου!

Ξεκίνησε δυναμικά ο σχεδιασμός στον ΓΑΣ Ροδοχωρίου ενόψει της σεζόν 2017/2018.

Η ομάδα του Δημήτρη Χαλκιά, κατόπιν υπόδειξης του νεαρού προπονητή, κρατά στις τάξεις της 5 ποδοσφαιριστές, που βοήθησαν τα μέγιστα την περσινή σεζόν και αναμένεται να αποτελέσουν τους παίκτες – κλειδιά και τη νέα χρονιά. Μαζί με αυτούς, θα παραμείνουν στο ρόστερ και τρεις γηγενείς ποδοσφαιριστές.

Πρόκειται για τους Κώστα Βούλγαρη (11 γκολ, μετά από μια “άγονη” χρονιά στον ΑΣ Ειρηνούπολης), Χρήστο Μπρέγκου (πρώτος σκόρερ της ομάδας με 15 τέρματα), Σάκη Ρίσσου (“γεμάτη” σεζόν), Νίκο Τάσο (περισσότερες ευκαιρίες από τον Δημήτρη Χαλκιά) και Κώστα Τενεκετζή (δύο γκολ φέτος, ο ιθύνων νους της άμυνας), ποδοσφαιριστές που λογίζονται βασικοί και από τους πλέον απαραίτητους για έναν προπονητή.

Στους “κιτρινομπλέ” θα συνεχίσει ο άτυχος της περσινής σεζόν, Νίκος Τσαγκεράς που είναι απόλυτα υγιής και θα συμμετέχει από την αρχή την προετοιμασία, ο Πάνος Μωυσίδης που αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά στο αριστερό άκρο της άμυνας αλλά και της επίθεσης, όπως επίσης και ο Ανδρέας Βαϊναλής, από τους πιο έμπειρους παίκτες του ρόστερ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected