Γ Εθνική / Τοπικά

Η εικόνα που παρουσιάζει το ρόστερ του Πανηλειακού μέχρι στιγμής

Στον Πανηλειακό προχωρά η υλοποίηση του σχεδιασμού, όπως αυτός έχει χαραχθεί από τους διοικούντες και τον τεχνικό.

Με συγκεκριμένες κινήσεις, αλλά και με πίστη σε αυτόν τον σχεδιασμό. Χωρίς μη ρεαλιστικά “ανοίγματα” αλλά με βάσεις σταθερότητας.

Ενόψει της νέας σεζόν, σε ένα πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής, ναι μεν με κάποιες βασικές διευκολύνσεις (π.χ. αμιγώς Ερασιτεχνικό σε όλα, με μικρότερους ομίλους και λιγότερες ομάδες αντιπάλους αλλά και χωρίς καμιά μακρινή μετακίνηση), αλλά και με βασικές ιδιαιτερότητες (όπως τη μη απευθείας άνοδο του πρώτου κάθε ομίλου και την υποχρέωση του σε μπαράζ ανόδου, καθώς και με τον υποβιβασμό περίπου των μισών ομάδων από κάθε όμιλο).

Και μέσα σε αυτό το πλαίσιο ο Πανηλειακός θέλει πρώτα από όλα να σταθεροποιηθεί, εκφράζοντας σιγουριά μέσα από το πλαίσιο λειτουργίας του και με στόχο την απόκτηση βάσεων.

Όπως αναφέρει το iliaoikonomia, συνεχίζονται οι επαφές με τους υπόλοιπους παίκτες από το υπάρχον ρόστερ στην ομάδα του Πύργου, έτσι ώστε όπως περιλαμβάνει το πλάνο (κι έχουμε περιγράψει από τα προηγούμενα ρεπορτάζ) να ολοκληρωθεί το κομμάτι των “παραμενόντων” και να συνεχίσει να ολοκληρώνεται με νέες αποκτήσεις το παζλ του νέου ρόστερ.

Μια ακόμα αποχώρηση είναι αυτή για τον Δημήτρη Παναγιωτόπουλο να αποτελεί παρελθόν. Ο Πανηλειακός ανακοίνωσε το διαζύγιο με τον 25χρονο Ηλείο αμυντικό και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην καριέρα του. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Παναγιωτόπουλο. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στο σύλλογο και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του πορεία».

Σε ότι αφορά τις πιο πρόσφατες ανανεώσεις, αυτές είναι που στον Πανηλειακό θα συνεχίσουν και οι «μικροί» Βουργουντζής, Μπατζάκας, Γιαννακόπουλος, Αντ. Σακελλαρίου, Αναστ. Σακελλαρίου.

Η ανακοίνωση του Πανηλειακού:

«Ο Α.Ο. Πανηλειακός με χαρά ανακοινώνει πως η νέα γενιά του συλλόγου θα παραμείνει και την ερχόμενη σεζόν στην ομάδα. Συγκεκριμένα, τα ερυθρόλευκα θα συνεχίσουν να φορούν οι Στέλιος Μπατζάκας, Γιώργος Γιαννακόπουλος, Αντώνης Σακελλαρίου, Αναστάσιος Σακελλαρίου, Γιώργος Βουργουντζής. Τους ευχόμαστε καλή χρονιά και πάντα επιτυχίες με τη φανέλα του Πανηλειακού».

Μέχρι τώρα λοιπόν στο νέο ρόστερ, με νέο προπονητή υπενθυμίζεται τον Νίκο Κουρμπανά, υπάρχουν (ως επίσημα ανακοινωθέντες από την ομάδα) οι εξής:

Γιάννης Καπετανάκης, Αναστάσιος Σακελλαρίου (γκολκήπερς), Ντίνος Νικολόπουλος, Παναγιώτης Νιφορόπουλος, Γιάννης Σωτηρόπουλος, Στάθης Μπουρνέλης, Γιώργος Γιαννακόπουλος, Αντώνης Σακελλαρίου, Διονύσης Πλαστουργός, Δημήτρης Χατζηστάμου, Γιώργος Στούπης, Γιώργος Βουργουντζής, Στέλιος Μπατζάκας

Έχουν αποχωρήσει από τους περυσινούς: Τσουκαλάς, Βλαχόπουλος, Μπεγλεκτσής, Παναγόπουλος, Παναγιωτόπουλος

Εκκρεμότητα (δεν έχει γίνει ακόμα και κάποια σχετική ανακοίνωση) έχουν ακόμα από τους περυσινούς οι: Γκουβέρος, Σκοζάι, Παπαπέτρου, Χατζηαράπης, Καλαντζής, Θεοδωρακόπουλος

Κι είναι ακόμα και οι “μικροί” Καραβατάς, Αργυρόπουλος, που πάντως περιμένουν κι αποτελέσματα Πανελλήνιων εξετάσεων για το αν βρίσκονται και του χρόνου στην Ηλεία ή όχι.

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected