Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Η πρώτη μεταγραφή του ΓΑΣ Ροδοχωρίου και η παραμονή Πέτγαζλη

Στην πρώτη του μεταγραφή προχώρησε ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου, ενόψει της σεζόν 2016/2017.

Οι “κιτρινομπλέ” ενέταξαν στο δυναμικό τους τον Αλέξη Ασλάνογλου (φωτ.δεξιά), ο οποίος επιστρέφει στον σύλλογο μετά τον Νοέμβριο του 2015 όταν αποχώρησε για τον Ατρόμητο Διαβατού.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο 30χρονος αμυντικός φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας (2 τέρματα) ενώ εκτός του Ατρόμητου Διαβατού και του ΓΑΣ Ροδοχωρίου, αγωνίστηκε και στην ΕΠΣ Φλώρινας.

Συνεχίζει στην ομάδα και ο Θοδωρής Πέτγαζλης

Μετά τους Κώστα Βούλγαρη, Χρήστο Μπρέγκου, Σάκη Ρίσσου, Νίκο Τάσο και Κώστα Τενεκετζή, ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου διατηρεί στο έμψυχο δυναμικό του και τον Θοδωρή Πέτγαζλη.

Ο 28χρονος (14/02/1989) επιθετικός σημείωσε 5 τέρματα τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα (και ένα στο Κύπελλο), ερχόμενος στα περισσότερα ματς από τον πάγκο.

Ο πρώην παίκτης των ΓΑΣ Κοπανού, ΑΣ Ειρηνούπολης, Φίλιππου Μελίκης κ.α. αποτελεί μία πολύ αξιόπιστη λύση για τον οποιοδήποτε προπονητή όσον αφορά τη γραμμή κρούσης και σε συνδυασμό με την παραμονή του μεγαλύτερου μέρους του φετινού ρόστερ, φαίνεται πως ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου θα αποτελεί και φέτος μια δυσκολοκατάβλητη (και σαφώς ποιοτική) ομάδα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected