Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Εξελίξεις στο ρόστερ!

Συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς οι επαφές της διοίκησης με τους ποδοσφαιριστές που φορούσαν τη φανέλα του Απόλλωνα Παραλιμνίου τη χρονιά που ολοκληρώθηκε οι οποίες σχεδόν έχουν ολοκληρωθεί και από δω και στο εξής θα ασχοληθούν με μεταγραφικούς στόχους που έχουν εντοπισθεί και οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν.

Σύμφωνα με το serresgoal, το σημερινό ανακοινωθέν της ομάδας του Απόλλωνα περιλαμβάνει μια ανανέωση (Τσομαχασβίλι) και 2 αποχωρήσεις (Μεντής, Τοτολίδης).

Ο Νίκος Τσομαχασβίλι που ήρθε στο Παραλίμνιο, τον περασμένο Γενάρη, δανεικός από τον Πανσερραϊκό, θα συνεχίσει να αγωνίζεται και τη νέα χρονιά, με τη φανέλα του Απόλλωνα, αφού ο 19χρονος επιθετικός συμφώνησε όλα με την Διοίκηση.

Από την άλλη ελεύθερος έμεινε ο Αλέξης Μεντής, καθώς δεν βρέθηκε η χρυσή τομή στο οικονομικό μέρος κι ο 23χρονος μεσοεπιθετικός θα αναζητήσει αλλού τον επόμενο σταθμό στην ποδοσφαιρική του καριέρα, που σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μα θα είναι εντός του νομού και μάλλον όχι πολύ κοντά στην πρωτεύουσα.

Τέλος ο νεαρός πορτιέρο, Στέργιος Τοτολίδης, έμεινε κι αυτός ελεύθερος και μάλλον του χρόνου θα βρεθεί απέναντι στον Απόλλωνα, καθώς ο 19χρονος σύμφωνα με πληροφορίες μας ο οδεύει προς Θεσσαλονίκη (Μακεδονικός), όπου και ο τόπος κατοικίας του.

Ολοκληρώνοντας με το υπάρχον ρόστερ (ή σχεδόν) από δω και στο εξής οι Διοικούντες του Απόλλωνα θα κινηθούν σε στόχους που έχουν επιλεγεί σε συνεργασία με τον προπονητή Παύλο Δημητρίου, αφού υπάρχουν κάποιες κενές θέσεις που πρέπει να καλυφθούν τόσο σε έμπειρους όσο και σε νεαρούς ποδοσφαιριστές.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected