Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Και εγένετο…φως στον Αχιλλέα Νάουσας!

 

Μετά από τρεις συνεδριάσεις του διοικητικού συμβουλίου του Αχιλλέα Νάουσας, βρέθηκαν τα πρόσωπα που θα “τρέξουν” την ομάδα τη νέα σεζόν.

Πρόεδρος παραμένει ο Σωτήρης Παπαδόπουλος ενώ τις θέσεις των δύο αντιπροέδρων κατέχουν οι Παντελής Χριστοδούλου και Νίκος Πόπης.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το δελτίο τύπου εξέδωσαν οι “κυανόλευκοι”, η ομάδα…ξεσπιτώνεται για τρίτη συνεχόμενη σεζόν καθώς την ερχόμενη σεζόν θα χρησιμοποιήσει το ΔΑΚ Νάουσας για τους αγώνες της Α1 Ερασιτεχνικής και του Κυπέλλου Ημαθίας.

Τέλος, δεν θα υπάρξουν εκπλήξεις όσον αφορά την τεχνική ηγεσία της ομάδας, μιας και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου παραμένει το δίδυμο των Καραμεταξά και Κοτζάμπαση.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου :

“Τρεις εβδομάδες χρειάστηκε για να προκύψει νέα διοίκηση στον Αχιλλέα ,καθώς το γηπεδικό πρόβλημα ήταν αυτό που προβλημάτιζε τόσο την απερχόμενοι διοίκηση όσο και αυτόν που ήθελαν να συμμετέχουν στα κενά του συλλόγου, μάλιστα υπήρχαν και σκέψεις να μην συμμετάσχει η ομάδα στο πρωτάθλημα εάν δεν λύνονταν το πρόβλημα του γηπέδου.

Τελικά οι φιλότιμες προσπάθειες παραγόντων του Αχιλλέα από την μία πλευρά όσο και από την δημοτική αρχή από την άλλη παρά τις προσπάθειες εξωθεσμικών παραγόντων να το αποτρέψουν δόθηκε λύση χρησιμοποίησης του ΔΑΚ Νάουσας ως έδρα τουλάχιστον για την ποδοσφαιρική περίοδο 2017-18 με την ελπίδα να καταφέρει να δημιουργήσει το δικό του γήπεδο που βρίσκεται περισσότερο από κάθε άλλη φορά πολύ κοντά στην πραγματοποίησή του, έτσι ώστε ο σύλλογος να πάψει να περιφέρεται σαν μετανάστης από γήπεδο σε γήπεδο όπως συνέβη τα τελευταία 15 χρόνια δαπανώντας μάλιστα και αρκετά χρήματα για την διαμόρφωσή τους.

Μετά την επιτυχημένοι έκβαση του γηπεδικού ήταν αναμενόμενο ότι θα προ έκυπτε εύκολα νέα διοίκηση όπως και έγινε, έτσι το νέο ΔΣ θα απαρτίζεται από 6 μέλη τις απερχόμενης διοίκησης και 3 νέα μέλη.

Η σύνθεση του ΔΣ και τα αξιώματα είναι τα εξής:

Πρόεδρος παραμένει ο Παπαδόπουλος Σωτήρης
Αντιπρόεδρος Α Χριστοδούλου Παντελής
Αντιπρόεδρος Β Πόπης Νικόλαος
Γεν. Γραμματέας Ζέφυρος Ευάγγελος
Ταμίας Τσίλης Ηλίας
Δημ. Σχέσεων Κάλλης Άγγελος
Έφορος υλικού Μπίλης Γεώργιος
Γεν. Αρχηγός Γιαμαλίδης Στέργιος
Υπεύθυνος πολιτιστικού Κάργας Αναστάσης

Σημ: Η διοίκηση θα έχει σήμερα διαδοχικές συναντήσεις με το περσινό προπονητικό τιμ για την τελική συμφωνία που κατά 99% θα είναι και πάλι το δίδυμο Καραμεταξά-Κοτσιάμπαση.

Το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 12-Ιουλίου θα ανακοινωθούν ποιοι από το περσινό ρόστερ θα παραμείνουν στην ομάδα και ποιοι θα αποχωρίσουν.

Επίσης θα ήταν αγένεια από μέρος μας να μην ευχαριστήσουμε και δημόσια την δημοτική αρχή αλλά και όλο το δημοτικό συμβούλιο και κυρίως τον δήμαρχο κ. Κουτσουγιάνη και τον αντιδήμαρχο αθλητισμού κ. Δάγγα οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα να ικανοποιηθεί το δίκαιο αίτημα μας περί παραχωρήσεως του δημοτικού γηπέδου Νάουσας . Αυτοί τους η απόφαση συνέβαλα στο να μην διαλυθεί ο σύλλογος μετά από παρουσία 40 ετών στα αθλητικά δρώμενα του δήμου μας”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected