Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Εξαιρετική κίνηση του Αγροτικού Αστέρα Πλατέος με Καραντουλαμά!

Ενθουσιάζει τους φίλους του μέχρι στιγμής ο Αγροτικός Αστέρας Πλατέος, που πρωταγωνιστεί στο μεταγραφικό παζάρι!

Μετά την πρόσληψη του Σάκη Παγγούρα, που δημιούργησε νέα δεδομένα στην ομάδα, οι πρώτες κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ έχουν φέρει έναν πολύ ευνοικό…άνεμο αισιοδοξίας.

Την προσθήκη του Θωμά Κύρτσογλου ακολούθησε σήμερα αυτή του Άγγελου Καραντουλαμά, ο οποίος ανεβάζει κατά πολύ τον πήχη μιας και αποτελεί τα τελευταία χρόνια ένα από τα πιο hot ονόματα για τη γραμμή κρούσης των ομάδων.

Μετά από μια εξαιρετική σεζόν τόσο με τη φανέλα της Δόξας Λιανοβεργίου (7 τέρματα) αλλά και με τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας (13), ο 24χρονος επιθετικός θα αγωνιστεί και πάλι στην Α2 Ερασιτεχνική, σε μια ομάδα όμως που θέλει να πρωταγωνιστήσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Το Δ.Σ. του Αγροτικού Αστέρα Πλατέος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ολοκλήρωση μιας σπουδαίας μεταγραφής, καθώς απέκτησε τον Άγγελο Καραντουλαμά.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας ως επιθετικός δείχνοντας και κεί όπως και στις προηγούμενες ομάδες του (Δόξα Λιανοβεργίου, Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων) το μεγάλο του ταλέντο στο σκοράρισμα. Ευχόμαστε στον Άγγελο μια χρονιά με υγεία, μακρυά από τραυματισμούς, γεμάτη με πολλά γκολ και το τέλος της, να τον βρεί πρωταθλητή.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected