Γ Εθνική / Τοπικά

O Δημήτρης Σαμαράς στο SportsUp : “Η ΑΕ Αλεξάνδρειας είναι μία, με ένα ΑΦΜ και θα παίξει στη Γ Εθνική!”

Το SportsUp επικοινώνησε σήμερα με τον πρόεδρο της ΑΕ Αλεξάνδρειας για το τι μέλλει γενέσθαι σχετικά με τη διαδικασία μεταβίβασης του ΑΦΜ του Διαγόρα Σεβαστής, όπως είχε άλλωστε εξαγγελθεί από τον ίδιο αλλά και από τον ισχυρό άνδρα της Πιερικής ομάδας, Γιάννη Συμεωνίδη.

Ο πρόεδρος της ΑΕΑ έκανε την εξής δήλωση :

“Για να ξεκαθαρίσουμε τη θέση μας σχετικά με την ακατάσχετη φημολογία που υπάρχει τις τελευταίες ημέρες, η ΑΕ Αλεξάνδρειας είναι ένας σύλλογος, με ένα ΑΦΜ και θα αγωνιστεί στη Γ Εθνική. Κάθε άλλη περίπτωση είναι χωρίς καμία υπόσταση και δεν αφορά εμένα ως πρόεδρο ειδικά από τη στιγμή που η θητεία μου είναι διετής, με εκκίνηση την περσινή χρονιά.

Η ομάδα που θα δημιουργηθεί, σε συνεργασία με επιχειρηματίες που έχουν τη δυνατότητα να στηρίξουν τη νέα προσπάθεια, θα είναι ισχυρή και αντάξια του ονόματος της ΑΕ Αλεξάνδρειας.

Στο επόμενο δεκαήμερο θα ανακοινωθεί ο προπονητής, ενώ θα υπάρξουν οι ανάλογες επαφές για το ποιοι παίκτες από το περσινό ρόστερ μπορούν και θέλουν να στελεχώσουν το ρόστερ της Γ Εθνικής.

Όπως και να χει όμως, η συγκρότηση της ομάδας θα γίνει με γνώμονα την ισχυροποίηση αυτής, άρα θα υπάρξουν και προσθήκες με παίκτες που έχουν την εμπειρία της κατηγορίας.

Όποιος θέλει και επιθυμεί να βοηθήσει τη νέα προσπάθεια, είναι ευπρόσδεκτος όμως εγώ προσωπικά ως πρόεδρος, νόμιμα εκλεγμένος και με διετή θητεία, θα είμαι αυτός που θα αναλάβει να φέρει εις πέρας τη νέα πρόκληση της ΑΕ Αλεξάνδρειας”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected