Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Παρατεταμένη στασιμότητα στους πρωταθλητές

Περνούν οι μέρες, αλλά δεν υπάρχει σημαντική εξέλιξη ως προς την επόμενη μέρα στον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής, με τους ανθρώπους του συλλόγου να συνεχίζουν τις επαφές με υποψήφιους χορηγούς – χρηματοδότες, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στη Γ Εθνική.

Όπως αναφέρει το sportlesvos, παρότι υπήρχε αισιοδοξία τις προηγούμενες ημέρες ότι μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας θα υπήρχαν θετικές εξελίξεις, τελικώς η αναμονή παρατείνεται.

Ταυτόχρονα όμως τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, ειδικά από τη στιγμή που θεωρητικά στο τέλος του μήνα Θα πρέπει να ξεκινήσει η προετοιμασία, επομένως να έχει στελεχωθεί το τεχνικό τιμ, αλλά και το ρόστερ.

Στον Διαγόρα πάντως προσδοκούν ότι θα βρεθεί άμεσα η λύση, που θα εξασφαλίζει όχι μόνο τη συμμετοχή της ομάδας στη νέα Γ Εθνική, αλλά μια ανταγωνιστική παρουσία έναντι των υπολοίπων ομάδων. Κάθε μέρα που περνάει ωστόσο δεν ξαναγυρνάει και γι αυτό το λόγο άπαντες στο νέο διοικητικό συμβούλιο βρίσκονται σε εγρήγορση, ώστε να ολοκληρωθούν με επιτυχία όλες οι συζητήσεις.

error: Protected