Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Τέλος ο Γούρμος, παραμένει ο Ντόμας

Με το κομμάτι που αφορά την οριστικοποίηση του ποιοι ανανεώνουν παραμονή και ποιοι αποχωρούν, από το περυσινό έμψυχο υλικό, συνεχίζονται αγωνιστικές κινήσεις αυτές τις μέρες στον ΠΑΟ Βάρδας.

Παρελθόν από την ομάδα αποτελεί σύμφωνα με όλες τις ως τώρα πληροφορίες ο Ανδρέας Γούρμος. Όπως αναφέρει το iliaoikonomia, ο έμπειρος γνωστός επιθετικός δεν θα συνεχίσει στην ομάδα της πόλης καταγωγής του, στην οποία αγωνίστηκε για το νεότερο διάστημα την περυσινή σεζόν, αλλά βέβαια και πολλά χρόνια συνολικά στο παρελθόν. Έχοντας μετάσχει ουσιαστικά στις περισσότερες από τις “χρυσές σελίδες” στην ιστορία του Παμβουπρασιακού.

Φάνηκε όμως πλέον ότι δεν συγκαταλέγεται στα νέα πλάνα της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας, και έτσι μπαίνοντας πλέον στα 36 χρόνια του, θα συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα.

Την ίδαι ώρα, την ανανέωση συνεργασίας με τον Νίκο Ντόμα ανακοίνωσαν οι «πράσινοι». Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής και ο ΠΑΟ Βάρδας ήρθαν σε συμφωνία την Παρασκευή (7/7) και έτσι ο έμπειρος Αχαιός μέσος θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του, για μία ακόμη σεζόν στην ομάδα.

Άλλωστε υπήρχε κοινή διάθεση για ανανέωση της συνεργασίας, ήδη αμέσως μετά τη λήξη του πρωταθλήματος, με το θέμα να ξεκαθαρίζει και τυπικά προχθές το βράδυ. Έχοντας να επιδείξει σπουδαία παρουσία τα προηγούμενα τρία χρόνια, ο Ντόμας για τέταρτη σερί χρονιά θα είναι κάτοικος του «Γρ. Καλάκος» και από τα βασικά εργαλεία του Ηλία Φωτόπουλου στην προσπάθεια που θα γίνει προκειμένου η «Μπάρτσα» να είναι δυνατή και στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η ανακοίνωση:

«Ο ΝΙΚΟΣ ΝΤΟΜΑΣ πρόκειται για έναν από τους καλύτερους και πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές της Γ’ Εθνικής και είναι ευτυχία να τον έχουμε στην ομάδα μας. Τα τελευταία χρόνια αποτελείται βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος του ΠΑΟ Βάρδας. Με μεγάλη και σπουδαία καριέρα μας δείχνει την θέληση και την αγάπη του για την ομάδα της ΒΑΡΔΑΣ με την οποία θα συνεχίσει για τέταρτη συνεχή χρονιά».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected