Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Και Ριζογιάννης και Πριτσίδης!

Μετά τους Γιώργο Λίτσκα και Σάββα Κυριακίδη, η Δόξα Δράμας ανακοίνωσε την απόκτηση των Παντελή Ριζογιάννη και Φώτη Πριτσίδη.

Ο 29χρονος (01/02/1988) αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τα Τρίκαλα, όπου αγωνίστηκε φέτος σε 27 παιχνίδια στη Football League και πέτυχε 4 τέρματα, ενώ παλαιότερα είχε φορέσει τη φανέλα των Πανελευσινιακού, Νίκης Βόλου και Ξάνθης,

Ο 17χρονος (27/09/1999) τερματοφύλακας θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ευρύτερης περιοχής της Θράκης, προερχόμενος από τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις :

“Ο ΓΣ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του 29χρονου Παντελή Ριζογιάννη. Ο άσσος των «μαυραετών» ξεκίνησε την καριέρα του από την Κ20 της Ξάνθης, ενώ αγωνίστηκε κατά σειρά στη μεγάλη ομάδα της Ξάνθης, τον ΑΟ Τρικάλων, τη Νίκη Βόλου, τον Πανελευσιανιακό, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν και πάλι τα Τρίκαλα. Καλωσορίζουμε τον ποδοσφαιριστή στην οικογένεια της Δόξας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

“Ο ΓΣ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του 18χρονου Φώτη Πριτσίδη. Καλωσορίζουμε τον ποδοσφαιριστή στην οικογένεια της Δόξας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία. ​”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected