Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Το “πάρε-δώσε” του ΠΑΟ Βάρδας μέχρι στιγμής και η έναρξη της προετοιμασίας

Μετά και την απόκτηση του Χούσα, οι «πράσινοι» της Βουπρασίας κινούμενοι μεθοδικά και με σχεδιασμό, συμπληρώνουν κι άλλο το ρόστερ με το οποίο θα πορευτούν στο νέο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Όπως αναφέρει το iliaoikonomia, οι ανανεώσεις έχουν ολοκληρωθεί κατά πολύ μεγάλο βαθμό (απομένουν μόνο ελάχιστες συγκεκριμένες, όπως π.χ. του Περ. Πολίτη), ενώ για τις μεταγραφές απομένουν τουλάχιστον δυο (ή το πολύ τρεις) σε ότι αφορά πιο “έτοιμους” παίκτες. Αφού παράλληλα δεδομένο θεωρείται πως οι «πράσινοι» της Βουπρασίας κινούνται και για την απόκτηση δυο – τριών νεαρών κυρίως από εντός Νομού. Μια περίπτωση που εκκρεμεί είναι του επιθετικού Δημ. Μάζη, που πέρυσι αγωνίστηκε στη Θύελλα Αιγίου (Α’ Αχαίας) για τον οποίο η προηγούμενη ομάδα του ανακοίνωσε επίσημα πριν δυο μέρες ότι ο παίκτης πήγε στον ΠΑΟ Βάρδας (πάντως, μέχρι τώρα δεν είχε κάνει ακόμα τη σχετική ανακοίνωση κι ο ΠΑΟΒ που πάντως πράγματι έχει προχωρημένη επαφή με τον παίκτη, σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν και την Παρασκευή)

Η μέχρι τώρα εικόνα

Προπονητής: Ηλίας Φωτόπουλος

Ήρθαν: Κώστας Κωνσταντινίδης (πέρυσι Παναχαική – Γ’ Εθνική), Αλέξανδρος Μελετίδης (πέρυσι Αστέρας Αμαλ. – Γ’ Εθνική), Ανδρέας Χούσα (πέρυσι Παναχαική (έως Νοέμβριο) – Γ’ Εθνική)

Ανανέωσαν: Γιώργος Πολίτης, Νίκος Ανδριέλος, Ραφαήλ Σιδέρης, Θόδωρος Καρούτης, Δημήτρης Νικολόπουλος, Νίκος Ντόμας, Θανάσης Παλιάτσας, Νίκος Ντόμας, Θανάσης Κωνσταντινόπουλος, Κώστας Καπούταγλης, Θανάσης Καλογερόπουλος

Αποχώρησαν: Θόδωρος Σαμπανέι, Δημήτρης Αγουρίδης, Λευτέρης Βατσής, Γιώργος Κοκκίνης, Ανδρέας Γούρμος (;)

Στις 2 Αυγούστου ξεκινά η προετοιμασία

Στο μεταξύ, όπως προγραμματίστηκε από τον τεχνικό Ηλία Φωτόπουλο, την Τετάρτη 2 Αυγούστου οι «πράσινοι» θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τη νέα χρονιά, με την πρώτη προπόνηση στο γήπεδο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected