Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League

Δύσκολα ο Ταυλαρίδης

Εκτός πλάνων βρίσκεται ο Στάθης Ταυλαρίδης, όπως έχει ήδη μεταφέρει σε πρόσφατα ρεπορτάζ η «Μetrosport».

Ο έμπειρος στόπερ ενημερώθηκε από τη διοίκηση ότι το μέλλον του δεν είναι στο «Κλ. Βικελίδης», οπότε θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες λύσης του συμβολαίου.

Ο «Ταύλα» ήρθε στον Άρη τον Ιανουάριο, μετά από φλερτ που κρατούσε από το περασμένο καλοκαίρι, όταν προσωπική εισήγηση του Νίκου Αναστόπουλου. Το συμβόλαιο που υπέγραψε ήταν… βαρύ και θεωρείται αδύνατον να καλυφθεί στη Football League. Αλλωστε, όταν Π.Α.Ε. και ποδοσφαιριστής έδιναν τα χέρια, ευελπιστούσαν ότι η συνεργασία θα συνεχιζόταν σε επίπεδο Super League. Πλέον, τα πράγματα είναι διαφορετικά, ενώ οι «κίτρινοι» έχουν κινηθεί προς διαφορετικές κατευθύνσεις, για το κέντρο της άμυνας. Για εκεί προορίζονται οι Δεληζήσης, πιθανώς ο Κούσας, ο Μαραγκός και, ίσως, ο Σόουζα.

Την υπόθεση του Ταυλαρίδη αναμένεται να χειριστεί ο Θόδωρος Καρυπίδης και θα είναι μεταξύ αρκετών που θα απασχολήσουν τον πρόεδρο, με την επιστροφή του προέδρου από το ταξίδι στο εξωτερικό. Ο Σερραίος αμυντικός έχει τη φήμη του «σκληρού» διαπραγματευτή και, ως εκ τούτου, θα χρειαστεί… λεπτότητα στον τρόπο αποχώρησης. Οι Θεσσαλονικείς ελπίζουν, βέβαια, και στην κατανόηση από την πλευρά του παίκτη, ώστε να μην οδηγηθούν στα άκρα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected