Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Τάσος Καρακούτσης στο SportsUp : “Οριστική η συμφωνία μου με την ΑΕ Αλεξάνδρειας”

Την επισφράγιση της συμφωνίας του με τον πρόεδρο της ΑΕ Αλεξάνδρειας, Δημήτρη Σαμαρά επιβεβαιώνει ο τερματοφύλακας της ομάδας, Τάσος Καρακούτσης.

Ο 33χρονος πορτιέρο, με θητεία σε πολλές επαγγελματικές ομάδες αλλά και εμπειρία από τη Γ Εθνική στην οποία θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν η ΑΕ Αλεξάνδρειας, μίλησε στο SportsUp για τη συμφωνία του με την ομάδα αλλά και τη συνομιλία που είχε με τον πρόεδρο, Δημήτρη Σαμαρά.

Αναλυτικά :

“Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον πρόεδρο της Αλεξάνδρειας, κ. Δημήτρη Σαμαρά για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και για τη νέα σεζόν. Ο ίδιος κάνει μεγάλη προσπάθεια και του αξίζουν συγχαρητήρια για τις τελευταίες εξελίξεις, άλλωστε η ΑΕΑ οφείλει να αγωνίζεται σε υψηλότερο επίπεδο από το τοπικό.

Η συμφωνία μου είναι οριστική με την ομάδα και όλοι μαζί οι ποδοσφαιριστές, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πετύχει ο σύλλογος τους στόχους που θα θέσει για την επερχόμενη σεζόν.


*Να σημειώσουμε πως η ανακοίνωση για την ανανέωση του Τάσου Καρακούτση με την ΑΕ Αλεξάνδρειας ήταν η ΕΠΙΣΗΜΗ ανακοίνωση της ομάδας στις 15/7/2017 (δείτε ΕΔΩ) και βεβαίως δεν ήταν ένα…όραμα που είδαν τα ξημερώματα οι συνεργάτες του SportsUp

δείτε εδώ και το mail που απέστειλε τη συγκεκριμένη ημερομηνία η ΑΕ Αλεξάνδρειας :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected