Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Δυσκολεύει η συμμετοχή στη Γ Εθνική

Παρατεταμένη στασιμότητα παρατηρείται στον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής αναφορικά με τη συμμετοχή του στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, ως τροπαιούχου της ΕΠΣ Λέσβου.

Όπως αναφέρει το sportlesvos, η νέα διοίκηση του συλλόγου συναντήθηκε το περασμένο Σάββατο στο Δημαρχείο της περιοχής, χωρίς όμως ουσιαστική εξέλιξη.

Όλα πλέον δείχνουν ότι πολύ δύσκολα θα καταφέρει να κατέβει ο Διαγόρας στη Γ Εθνική, αν και όπως σημειώνεται υπάρχουν ακόμη τα χρονικά περιθώρια και οι συζητήσεις θα συνεχιστούν. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες προγραμματίζεται νέα συνάντηση για το ερχόμενο Σάββατο, ίσως όμως αυτή να διεξαχθεί και την Παρασκευή.

Γενικώς, υπάρχει κινητικότητα και οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως έχει βρεθεί ένας μέρος των χρημάτων, που υπολογίζονται ότι θα χρειαστούν για τη συμμετοχή της ομάδας της Αγίας παρασκευής στη Γ’ Εθνική.

Θα είναι εξάλλου η πρώτη φορά στην ιστορία του Διαγόρα, που θα λάβει μέρος στη συγκεκριμένη κατηγορία. Όμως, κανείς από τη διοίκηση δεν επιθυμεί να βάλει το σύλλογο σε περιπέτειες, εάν δεν έχει εξασφαλιστεί πρώτα η χρηματοδότηση στο σύνολό της, ώστε να μην εγκαταλείψει άδοξα την προσπάθεια μεσούσης της σεζόν. Βέβαια, άπαντες αναγνωρίζουν ότι κάθε ημέρα που περνά είναι εις βάρος του Διαγόρα.

Υπάρχει πάντως η ελπίδα, ότι κάτι μπορεί να αλλάξει τις επόμενες ημέρες και μάλιστα έχουν γίνει διεργασίες στο παρασκήνιο, ώστε ο Διαγόρας να είναι πανέτοιμος στο μεταγραφικό παζάρι ως προς τη στελέχωση του ρόστερ του.

Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει ο σύλλογος, η συμμετοχή στην Α’ ΕΠΣ Λέσβου είναι μονόδρομος και μάλιστα κύκλοι της διοίκησης διαβεβαιώνουν ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί εκ νέου ανταγωνιστική.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected