Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Παρελθόν δύο από τον Αλμωπό, επίσημο του Χαρίση

Δεν θα συνεχίσουν στον Αλμωπό Αριδαίας οι Βασίλης Παπασυμεών και Γιάννης Παντελίδης, όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του aridaianews.

Ο πρώτος είναι 23 ετών (20/09/1993), μέσος και μεταγράφηκε τον Γενάρη του 2016 από τη γερμανική SV Hellas 94 Bietigheim ενώ ο Παντελίδης είναι επίσης 23 ετών (27/09/1993), επιθετικός και αποχωρεί από τους “κυανόλευκους”, με θητεία παλαιότερα στη Football League με την Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Επίσημα ο Χαρίσης (φωτ)

Η διοίκηση του Αλμωπού Αριδαίας, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία της με τον Ζώη Χαρίση 23 ετών μέσος, αγωνιζόταν στον ΑΟ Καρδίας Γ’ Εθνική με 25 συμμετοχές και 4 γκολ, ενώ τα προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ Κρουσώνα Κρήτης στην Γ’ Εθνική με 21 συμμετοχές και 2 γκολ, στην ομάδα του Βατανιακού στην Β’ Εθνική με 8 συμμετοχές και 2 γκολ, στην ομάδα του Αχιλλέα Τριανδρίας στην Δ’ Εθνική για 2 χρόνια, ενώ ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Άρη Θεσσαλονίκης, όπου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά επί 9 συναπτά έτη. Τον καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένειά μας και του ευχόμαστε υγεία και δύναμη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected