Football League

Η πρώτη της ΠΑΕ Βέροια. Ποιοι έδωσαν το παρόν και ποιοι υπολογίζονται

Στο αθλητικό κέντρο του Ταγαροχωρίου έγινε τη Δευτέρα (24/7) η πρώτη προπόνηση της Βέροιας ενόψει της νέας σεζόν.

Μια Βέροια που φυσικά δεν θυμίζει αυτή της περσινής σεζόν, από την άποψη ότι η εφετινή θα απαρτίζεται από νέους παίκτες.

Σχεδόν 20 ποδοσφαιριστές έδωσαν το παρών στην πρώτη προπόνηση, αλλά πολλοί εξ’ αυτών ήταν πιτσιρικάδες που είχαν πάει για δοκιμή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Fl News, από αυτούς που θα είναι στο ρόστερ την επόμενη χρονιά, παρόντες ήταν οι: Σουλιώτης, Καψάλης, Λάσκαρης, Ρόδης, Ράδης, Ντόγος, Ζυγκερίδης, Ιγνατίδης, Παπαγεωργίου και Μέξης.

Οι Δαμιανάκης και Τσοντάκης θα βρίσκονται την Τρίτη (25/7) στην πόλη της Ημαθίας, ενώ την Τετάρτη (26/7) θα αφιχθεί και ο Μπαστιάνος. Αντίθετα, ο νεαρός τερματοφύλακας Θόδωρος Βενετικίδης δεν βρέθηκε στην πρώτη προπόνηση, αφού είναι σε συζητήσεις για να λύσει το συμβόλαιό του και να αποτελέσει παρελθόν.

Ο τεχνικός Απόστολος Χαραλαμπίδης ήταν αυτός που έκανε το πρόγραμμα με τους συνεργάτες του, ενώ το παρών έδωσε και ο τεχνικός διευθυντής Γιώργος Κικερίδης. Ο Καστοριανός τεχνικός αναμένει ακόμα την απόκτηση 8-9 παικτών, ώστε να συγκροτηθεί το υλικό για τη νέα σεζόν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected