Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

“Καρέ” μεταγραφών για τη Νέα Γενεά Νικομήδειας!

Με…φόρα μπήκε στην τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου η Νέα Γενεά Νικομήδειας, ενόψει και της επικείμενης έναρξης της προετοιμασίας.

Οι νεοφώτιστοι στην Α1 Ερασιτεχνική πέτυχαν ένα σπουδαίο μεταγραφικό deal, με τέσσερις ποδοσφαιριστές που έχουν μεγάλες παραστάσεις από τα πρωταθλήματα της Ημαθίας.

Παίκτες των “κιτρινόμαυρων” είναι από σήμερα οι Κώστας Παγγούρας, Γιώργος Μανιόπουλος, Λάζαρος Μουρατίδης και Λάκης Σταυρίδης οι οποίοι θα ενταχθούν στην προετοιμασία, που ξεκινά την 1η Αυγούστου 2017.

Για τον πρώτο δεν χρειάζονται συστάσεις, καθώς αποτελεί τη “σημαία” του Ατρόμητου Διαβατού, μιας και αγωνίζεται στους “κυανόλευκους” για πάνω από μια πενταετία. Ο 36χρονος (29/01/1981) αμυντικός θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό με την εμπειρία του, ενώ μπορεί να δώσει λύσεις και στο σκοράρισμα (9 γκολ φέτος στην Α1)

Ο Γιώργος Μανιόπουλος (29/10/1984) αποκτήθηκε για τη θέση κάτω από τα γκολπόστ, αν και τα τελευταία χρόνια βοήθησε και αμυντικά(!) τον Ατρόμητο Διαβατού. Με πρόσφατη θητεία σε Ακαδημία Μακροχωρίου και Φίλιππο Μέσης, θεωρείται από τους πιο αξιόπιστους γκολκίπερ στον νομό.

Ο Λάζαρος Μουρατίδης (24/07/1984) αγωνίζονται κυρίως ως στόπερ και επίσης συνέδεσε το όνομα του με την πρόσφατη ιστορία του Ατρόμητου στην Α1 Ερασιτεχνική ενώ ο Κύριλλος (Λάκης) Σταυρίδης (16/03/1993, αμυντικός) προέρχεται από τη Θύελλα Σταυρού (και παλαιότερα μεταξύ άλλων σε Μακροχώρι, Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου και Φίλιππο Μέσης με την οποία μάλιστα σκόραρε 7 τέρματα στο πρωτάθλημα της Α2

Οι τέσσερις αυτές μεταγραφές ενισχύουν σημαντικά το ρόστερ των “κιτρινόμαυρων”, οι οποίοι όμως κινούνται ήδη και προς άλλες κατευθύνσεις, με στόχο να παρουσιαστούν ακόμη πιο έτοιμοι ενόψει και της έναρξης της προετοιμασίας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected