Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Πεντάδα μεταγραφών από τον Αστέρα Τρίπολης!

Λίγες ημέρες ξεκούρασης απέμειναν για τους ποδοσφαιριστές του Παναρκαδικού μιας και την επόμενη εβδομάδα, θα αρχίσουν την προετοιμασία τους ενόψει της νέας και ιδιαίτερα απαιτητικής σεζόν.

Μέχρι στιγμής από την ομάδα έχουν αποχωρήσει αρκετοί ποδοσφαιριστές, αλλά η ενίσχυση θα είναι ανάλογη μιας και η ανανέωση θα είναι πιο αισθητή από κάθε άλλη χρονιά. Τόσο ο προπονητής όσο και η διοίκηση του τριφυλλιού σχεδιάζουν ήδη το νέο ρόστερ προκειμένου να παρουσιαστεί έτοιμο αλλά και να πρωταγωνιστήσει στη Γ’ Εθνική.

Όπως αναφέρει το arcadia-sports, ο Παναρκαδικός θα ενισχυθεί σημαντικά τόσο με επαγγελματίες και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές του Αστέρα, όσο και με παίκτες από την Κ20 όπως συνηθίζεται άλλωστε τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τη φανέλα του Παναρκαδικού ετοιμάζονται να φορέσουν οι Απειρανθίτης, Τσιώλης, Νάτσης, Μπινιώρης, και Τσέκος, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλα παιδιά τα οποία θέλουν να αποκτήσουν εμπειρίες και να κάνουν μια χρονιά με συμμετοχές στη Γ’ Εθνική.

Με το ταλέντο και τη μαχητικότητα που διαθέτουν οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές, θα προσφέρουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους για να οδηγήσουν τους πράσινους στο δρόμο των επιτυχιών.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected