Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Κατσαπελίδης και Γαβριηλίδης “κάτοικοι” Μελίκης!

Μετά την απόκτηση του Δημήτρη Κατσιγιαννόπουλου, ο Φίλιππος Μελίκης συνεχίζει την προσπάθεια ενίσχυσης του ρόστερ με δύο ακόμη ποδοσφαιριστές που αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά ενόψει της νέας σεζόν στην Α2 Ερασιτεχνική.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του SportsUp, η διοίκηση των “ερυθρόλευκων” συμφώνησε πριν λίγη ώρα με τους Γιώργο Κατσαπελίδη και Αναστάσιο Γαβριηλίδη, οι οποίοι θα ενταχθούν στην προετοιμασία της ομάδας, υπό τις οδηγίες του Θοδωρή Τέγου.

Ο πρώτος είναι 32 ετών (24/01/1985), αμυντικός και την Τετάρτη (26/7) έμεινε ελεύθερος από τη Θύελλα Σταυρού όπου αγωνίστηκε τον τελευταίο χρόνο, ενώ τη σεζόν 2015/2016 φόρεσε τη φανέλα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας έχοντας μάλιστα και τρία τέρματα. Έχει θητεύσει στο παρελθόν στον Αχιλλέα Νεοκάστρου, αλλά και εκτός Ημαθίας και συγκεκριμένα στον Ρούβα, στον Ανταγόρα Κω και στον Ολυμπιακό Χερσονήσου.

Ο Τάσος Γαβριηλίδης είναι 22 ετών (10/10/1994), μέσος και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πανηγύρισε την άνοδο στην Α1 με τη φανέλα του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας. Είναι γέννημα θρέμμα της Ακαδημίας Βέροιας και τη σεζόν 2014/2015 έφτασε δύο φορές στο γκολ με τη “βυσσινί φανέλα” και άλλες τρεις την περίοδο 2013/2014.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected