Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Το SportsUp στην “πρώτη” του ΦΑΣ Νάουσα για τη σεζόν 2017/2018 (photos)

Μια ακόμη χρονιά ξεκινά για τον ΦΑΣ Νάουσα, που σήμερα (26/7) πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση ενόψει της σεζόν 2017/2018.

Οι “κυανόλευκοι”, μετά από μια πολύ αξιόλογη πορεία στον 1ο όμιλο της Γ Εθνικής και την ανάδειξη του πλούσιου ταλέντου που αποδεδειγμένα υπάρχει στην ομάδα, καλούνται φέτος να υπερασπιστούν τα κεκτημένα, με νέο προπονητή και νέα φιλοσοφία!

Ο Δημήτρης Χριστοφορίδης, μετά την πολυετή παρουσία του στα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ Βέροιας, καλείται να αναλάβει ένα πάγκο ενός συλλόγου με μακρόχρονη ιστορία στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και με πολλούς (και απαιτητικούς) φιλάθλους στο πλευρό της.

Πλάι του, παραμένουν από το περσινό επιτελείο ο Γιώργος Σγούρδας και ο Αντώνης Πολύζος οι οποίοι συνεχίζουν το επιτυχημένο έργο τους και τη νέα σεζόν.

Στη σημερινή πρώτη προπόνηση, το παρόν έδωσαν όλες οι παλιές…καραβάνες της ομάδας αλλά και πολλοί νέοι ποδοσφαιριστές, είτε υπό δοκιμή είτε υπό ένταξη.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του SportsUp, ο ΦΑΣ είναι πολύ κοντά στην απόκτηση ενός πολύ ποιοτικού τερματοφύλακα με θητεία σε επίσης ιστορική ομάδα, ενώ έπονται και νέες προσθήκες, με ποδοσφαιριστές που έχουν στο παλμαρέ τους επαγγελματικές συμμετοχές.

Να σημειώσουμε πως σύντομα θα ανακοινωθούν τα φιλικά προετοιμασίας της ομάδας.

δείτε φωτογραφίες από τη σημερινή “πρώτη” :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected