Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Προπονητής για την αποχώρηση του παίκτη : “Δεν τον έδιωξα εγώ!”

Κι ενώ στον ΠΑΟ Βάρδας βρίσκονται στην τελική ευθεία τους οι λιγοστές κινήσεις που απομένουν για την ολοκλήρωση του νέου ρόστερ του, ένα θέμα που εξακολουθεί να έχει απόηχο αυτό της μη συμφωνίας για παραμονή του Ανδρέα Γούρμου στην ομάδα.

Και τελικά την αποδέσμευση του ντόπιου 36χρονου επιθετικού, με τη γνωστή κι από παλιότερα παρουσία στην ομάδα για αρκετά χρόνια. Αποδέσμευση που όπως είναι ήδη γνωστό, ανακοινώθηκε κι επίσημα με ανακοίνωση του σωματείου το βράδυ της Παρασκευής.

Στο θέμα τοποθετήθηκε δημόσια κι ο προπονητής της ομάδας Ηλίας Φωτόπουλος, που μίλησε στο iliaoikonomia:

“Διαβάζοντας μια ανάρτηση του πρώην παίκτη μου Ανδρέα Γούρμου, νιώθω την ανάγκη να τοποθετηθώ για να αποκατασταθεί η αλήθεια.

Με τον Γούρμο είχα μια έντιμη και αντρίκια κουβέντα, προ είκοσι ημερών περίπου, όπου του εξήγησα το “πως” τον θέλω στην ομάδα. Κατόπιν αυτού, και παρουσία μου, η ομάδα του έκανε πρόταση ανανέωσης και αυτός μετά από δεκαπέντε περίπου μέρες απάντησε αρνητικά.

Δεν τον έδιωξε η ομάδα, ούτε ο προπονητής.

Τώρα, αν θέλουμε να καλύψουμε την αδυναμία μας ή τον συναγωνισμό, τότε μπορούμε εύκολα να μεταθέσουμε το πρόβλημα. Ίσως μέχρι τώρα να είχε συνηθίσει να τα έχει όλα, και εύκολα. Και να έδειξε μάλλον αδυναμία στα δύσκολα.

Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας. Και δεν υπάρχει λόγος να επανέλθω”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected