Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Σερί μεταγραφών στην Ελπίδα!

Δύο σημαντικές προσθήκες ανακοίνωσε σήμερα η Ελπίδα Σκουτάρεως, που ομολογουμένως εντυπωσιάζει στο μεταγραφικό παζάρι.

Ο λόγος για τους Γιώργο Παπαβασιλείου και Σπύρο Νικολίτσα, οι οποίοι φωτογραφήθηκαν με κάθε επισημότητα, ενώ παρουσιάστηκε και ο Λεωνίδας Καστριτσέας που είχε ανακοινωθεί προ ημερών.

Όπως αναφέρει το serresgoal, ο Γιώργος Παπαβασιλείου, που κατάγεται από την Αγγίστα Σερρών, έκανε τα πρώτα του επίσημα ποδοσφαιρικά βήματα με τη φανέλα του Άρη Πρώτης με την οποία σε ηλικία 19 ετών αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην Α΄ ΕΠΣΣ (Β΄ όμιλος) με 30 γκολ, μια επιτυχία που δεν άφησε ασυγκίνητους τους ανθρώπους της Διοίκησης του Εθνικού Γαζώρου οι οποίοι τον απέκτησαν το καλοκαίρι του 2012. 

Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός συνέχισε να εντυπωσιάζει και με την Ομάδα Νέων του Εθνικού Γαζώρου (2012-13), αφού στο αντίστοιχο πρωτάθλημα Νέων της Football League  πέτυχε 17 γκολ και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ. Αμέσως έγινε επαγγελματίας και το 2013-14 έπαιξε στην πρώτη ομάδα παίρνοντας 17 συμμετοχές. 

Το 2014-15 συνέχισε στην Δόξα Δράμας Γ΄ Εθνική (21 συμ.-1 γκολ), για να επιστρέψει το 2015-16 στις Σέρρες, για την FC Serres (Γ΄ Εθνική), αγωνίσθηκε στο πρώτο μισό (7 συμ. 1 γκολ) και μετά την αποχώρηση της Σερραϊκής ομάδας από το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, δοκίμασε στο Β΄μισό, στην Επίλεκτη της ΕΠΣ Σερρών με τη φανέλα του Οδυσσέα Αναγέννησης με την οποία πρόλαβε να σημειώσει 9 γκολ  στο πρωτάθλημα(5 στην κανονική περίοδο και 4 στα Play Off) και να αναδειχθεί Κυπελλούχος Σερρών 2016. 

Τέλος το 2016-17 σε μια ασυνήθιστη χρονιά ξεκίνησε με τον Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής και ολοκλήρωσε με τον Οδυσσέα Αναγέννησης, σημειώνοντας μάλιστα 18 γκολ.

Ο Σπύρος Νικολίτσας που έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του στο νομό Σερρών και στις επαγγελματικές κατηγορίες(FC Serres-Football League – 16 συμμετοχές) και σίγουρα η παρουσία του στο Σερραϊκό τοπικό ποδόσφαιρο είναι το λιγότερο πάρα πολύ σημαντική.

Ο 23χρονος πληθωρικός μέσος από πολύ μικρός έμαθε τα μυστικά της μπάλας στις Ακαδημίες του Αριστέα Άργους, απ’ όπου κατάγεται, εκεί όπου τον εντόπισαν τα “λαγωνικά” του Αστέρα Τρίπολης και τον έφεραν στην πρωτεύουσα της Πελοποννήσου, όπου έμεινε 4 χρόνια(2010-2013). 

Στον Αστέρα, ο 16χρονος τότε Σπύρος Νικολίτσας ξεκίνησε με την Κ17 και την επόμενη χρονιά προωθήθηκε στην Κ 20, όπου έπαιξε 3 χρόνια. 

Εν τω μεταξύ πέτυχε την εισαγωγή του στα ΤΕΦΑΑ Σερρών και ήταν οι σπουδές που τον έφεραν στην πόλη των Σερρών το 2014, για να ντυθεί στα Γαλάζια του Εθνικού Γαζώρου(FC Serres), όπου στο πρωτάθλημα της Football League(Βόρειος όμιλος) έκανε 16 συμμετοχές που συνοδεύτηκαν και από πολύ καλές εμφανίσεις.

Ο Σπύρος Νικολίτσας συνέχισε με την Σερραϊκή ομάδα(FC Serres) και στην Γ΄ Εθνική με την οποία στο πρώτο μισό(2015-16) πέτυχε και 2 γκολ, ενώ στο δεύτερο μισό εκείνης της χρονιάς, μετά την αποχώρηση των «πορτοκαλί» από το πρωτάθλημα, συνέχισε στην Επίλεκτη των Σερρών και πιο συγκεκριμένα στον Οδυσσέα Αναγέννησης, με τη φανέλα του οποίου πέτυχε 4 γκολ(2 καν. περίοδο + 2 playoff), ενώ αναδείχθηκε και Κυπελλούχος Σερρών 2016.  

Το 2016-17 όπως και ο Παπαβασιλείου ξεκίνησε με τον Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής και ολοκλήρωσε με τον Οδυσσέα Αναγέννησης, σημειώνοντας μάλιστα 9 γκολ.

Η ανακοίνωση ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected