Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Και ο Παναγόπουλος στην έξοδο!

Αποδομείται μέρα με τη μέρα το περυσινό ρόστερ του Τσικλητήρα καθώς στην λίστα των παικτών που αποχωρούν προστέθηκε και το όνομα του Ηλία Παναγόπουλου, ο οποίος αποτελεί με την σειρά του παρελθόν από την ομάδα της Πύλου.

Όπως αναφέρει το Sport365, ο 26χρονος αμυντικός έγινε ο έβδομος του περσινού ρόστερ που μένει ελεύθερος μετά τους Δημήτρη Ρούσση, Παναγιώτη Καραμπά, Γιώργο Γραμματικόπουλο, Μιχάλη Ζαχαρόπουλο, Νίκο Κερμενίδη, Γιώργο Κυριαζόπουλο ενώ την ίδια πρόθεση έχει εκφράσει και ο “κάπτεν” Άγγελος Μπίζος.

Ο αχαιός ποδοσφαιριστής ήταν από τα βασικά στελέχη της πορείας του Τσικλητήρα στο φετινό πρωτάθλημα μέχρι τον τραυματισμό του, τον Φλεβάρη, στο εκτός έδρας ματς με την Δόξα Μεγαλόπολης.

Η αποκατάστασή του εξελίχθηκε ομαλά και πλέον μελετά τις προτάσεις που έχει στα χέρια του για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Παναγόπουλος, ο οποίος έπαιξε στα 16 πρώτα ματς της σεζόν (1.250 λεπτά), αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια και στις δύο πλευρές της άμυνας.

Έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Παναχαϊκής, ενώ εν συνεχεία αγωνίστηκε στον Τριταιϊκό, στον Διαγόρα Βραχνέικων, στον ΠΑΟ Βάρδας, στον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου και για δεύτερη φορά στον ΠΑΟΒ πριν φορέσει τα κοκκινόμαυρα του Τσικλητήρα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected