Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Τέσσερις προσθήκες στον ΦΑΣ Νάουσα, δια…χειρός Δημήτρη Χριστοφορίδη!

Τέσσερις ποδοσφαιριστές “κομμένους και ραμμένους” στη φιλοσοφία του Δημήτρη Χριστοφορίδη, ανήκουν από σήμερα στον ΦΑΣ Νάουσα.

Ο λόγος για τους Αντώνη Μποβάκη, Ηλία Μαντώς, Λάζαρο Ευθυμιάδη και Νίκας Μτσενλισβίλι, οι οποίοι βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής (4/8) στα γραφεία της ομάδας στο ΔΑΚ Νάουσα και συμφώνησαν για τη συνεργασία τους με τους “κυανόλευκους”. 

Ο Αντώνης Μποβάκης είναι 20 ετών (01/06/1997), επιθετικός με καταγωγή από τη Λητή Θεσσαλονίκης και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στη Δόξα Δρυμού της ΕΠΣ Μακεδονίας, ενώ παλαιότερα θήτευσε και στον Εθνικό Λαγυνών.

Ο Ηλίας Μαντώς είναι 19 ετών (24/04/1998), μεσομυντικός με καταγωγή από την Κοζάνη και πέρσι φόρεσε τη φανέλα του Μακεδονικού Σιάτιστας. Έχει διατελέσει στην Κ20 της Βέροιας, στην ΑΕ Κοζάνης και σε όλες τις Μικτές του Νομού.

Ο Λάζαρος Ευθυμιάδης είναι 18 ετών (28/01/1999), αμυντικός επίσης με καταγωγή από την Κοζάνη και προέρχεται από την Κ20 της Βέροιας, με την οποία αγωνίστηκε στο αντίστοιχο περσινό πρωτάθλημα. Η “Βασίλισσα” τον απέκτησε από την Κ17 του ΠΑΟΚ, ενώ ξεκίνησε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα στην ΑΕ Κοζάνης.

Τέλος, ο Νίκας Μτσεντλισβίλι είναι 18 ετών (1999), επιθετικός με καταγωγή από τη Γεωργία, τον οποίο επίσης γνωρίζει πολύ καλά ο Δημήτρης Χριστοφορίδης από την κοινή τους παρουσία στην ΠΑΕ Βέροια. Προέρχεται από τις Ακαδημίες του Πιερικού, εκεί όπου ξεχώρισε με την παρουσία του.

Αναλυτικά :

“Συμφώνησαν με τον Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ και εντάχθηκαν στην ομάδα οι ποδοσφαιριστές: Αντώνης Μποβάκης, Λάζαρος Ευθυμιάδης, Ηλίας Μαντώς και Νίκας Μτσεντλισβίλι.

Ο 20χρονος επιθετικός Αντώνης Μποβάκης, από τη Λητή Θεσ/νίκης την περίοδο 2016-2017 αγωνίστηκε στη Δόξα Δρυμού κι ο 19χρονος αμυντικός μέσος Ηλίας Μαντώς, από την Κοζάνη, την περσινή περίοδο αγωνίστηκε στον Μακεδονικό Σιάτιστας. Οι δύο 18χρονοι ποδοσφαιριστές, ο αμυντικός Λάζαρος Ευθυμιάδης και ο επιθετικός Νίκας Μτσεντλισβίλι, αγωνίστηκαν την περίοδο 2016-17 με την ομάδα Κ20 της Βέροιας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected