Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
B ΕΠΣ Ημαθίας

(Καλοκαιρινή προετοιμασία) Ολυμπιακός Λουτρού – ΠΑΟ Παλατίτσια 4-1

Την ευκαιρία για δοκιμές είχαν σήμερα ο Ολυμπιακός Λουτρού και ο ΠΑΟ Παλατίτσια, στο μεταξύ τους φιλικό στην έδρα των “ερυθρόλευκων”.

Η ομάδα του Νίκου Αναστασόπουλου, με περισσότερες επιθετικές λύσεις και αποτελεσματικότητα στην επίθεση, έφτασε στο ευρύ 4-1 ωστόσο αυτό είναι το τελευταίο που απασχολεί τόσο τον νεαρό τεχνικό όσο και τον Φώτη Παπαδόπουλo.

Άλλωστε, αμφότερες οι ομάδες βρίσκονται ακόμη στην αρχή της προετοιμασίας και αν θεωρήσουμε ότι έχουν βάση οι φήμες που κυκλοφορούν (μιας και δεν έχει εκδοθεί ακόμη προκήρυξη) πως οι υποχρεώσεις του Κυπέλλου θα ξεκινήσουν αρχές Σεπτέμβρη, τότε υπάρχει ένας μήνας μπροστά για τις όποιες διορθώσεις.

Για την ιστορία, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 28′ με τον Σωτήρη Παπαδόπουλο, τρία λεπτά αργότερα ο Μπράγκα ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους ωστόσο οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα και με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο πήραν και πάλι προβάδισμα στο σκορ.

Στο 38′ η ομάδα του Νίκου Αναστασόπουλου διεύρυνε το υπέρ της σκορ χάρη σε τέρμα του νεοαποκτηθέντα, Παναγιώτη Δαουκόπουλου ενώ το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 77′ ο Δημήτρης Παπαδόπουλος.

*φωτογραφίες και στοιχεία, Βασίλης Κωστόπουλος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected