Γ Εθνική / Τοπικά

[Καλοκαιρινή προετοιμασία] Τριγλία Ραφήνας – ΑΟ Ζευγολατιού 0-1 (photos)

Στο πρώτο φιλικό που έδωσαν μπροστά σε 200 φιλάθλους, η Τριγλία Ραφήνας και ο ΑΟ Ζευγολατιού έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, με τους Κορίνθιους να επικρατούν με 0-1 χάρις σε γκολ που σημείωσε ο Μπρέμπος ένα λεπτό πριν το σφύριγμα της λήξης.

Αμφότερες οι ομάδες επηρεασμένες από την κούραση από την προετοιμασία έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό, όμως, το μόνο σίγουρο είναι ότι χρειάζονται να βελτιώσουν αρκετά θέματα όσον αφορά το κομμάτι της ανάπτυξης κυρίως αλλά και της αμυντικής λειτουργίας.

Άλλωστε αυτός είναι ο λόγος που οι Μάρκος Δήμος και Παντελής Κολλιάκος αποφάσισαν να ξεκινήσουν νωρίτερα την προετοιμασία σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες.

το φιλμ της αναμέτρησης και φωτογραφίες στο irafina.gr

Συνθέσεις

ΤΡΙΓΛΙΑ (Μάρκος Δήμος) :Καλαματιανός (46′ Πορής), Καμβύσης (50′ Παπαδόπουλος), Τσαγαρης , Τσακύρης (50′ Μωραϊτης), Νικολακόπουλος (50′ Ιωακειμίδης), Καραγιάννης (50′ Τσεβας), Κότσι (46′ Ζαφειρόπουλος), Ντάφλας (50′ Παπαδιονυσίου), Αμπτνουραχμάνι (24′ λ.τρ. Λεπενιώτης), Κατσαβριάς (Ματζεβελάκης), Βατίστας (50′ Αρβανιτιδης). Έπαιξαν ακόμη για την Τριγλια οι Μάρκος, Τσιούμας, Σολδάτος, Νησιωτάκης.

ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ (Παντελής Κολλιάκος): Σκούρτης, Αποστολάκης, Παππάς, Ζαχαρόπουλος, Σπέτσι, Κοντογιάννης, Βαλέρι, Διαμαντόπουλος, Μαραθιανός, Ζάρκος, Μαλαχάτης. Στο β’ μέρος χρησιμοποιήθηκαν οι Πολυδωρόπουλος, Κουτσουμπέλας, Σούλη, Καντιπιεράκης, Καλλίρης Αν., Καλλίρης Αλ., Μαντζώρος, Γλυκοφρύδης, Καραγκούνης, Ντάσης, Πρέμπος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected