Κατηγορίες
Football League - Γ Εθνική / Τοπικά

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Βέροια 1-2 (photos+vid)

Την ευκαιρία για να δουν το επίπεδο της ετοιμότητας των ποδοσφαιριστών τους, είχαν σήμερα οι Γιώργος Ντάμτσιος και Απόστολος Χαραλαμπίδης.

Κι αν για τους “πράσινους” υπάρχει ένας μήνας περίπου μέχρι την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, για τη Βέροια τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει καθώς η κληρωτίδα του Κυπέλλου Ελλάδας του έφερε αντιμέτωπους σε μία εβδομάδα με αντίπαλο τον Αιγινιακό.

Οι 400 περίπου φίλαθλοι που κατέκλυσαν σήμερα το Δημοτικό Γήπεδο Τρικάλων, είδαν δύο όψεις : αυτή του πρώτου μέρους, όπου η Βέροια (χωρίς να φορτσάρει) εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας των πρωταθλητών Ημαθίας και πήρε προβάδισμα με δύο τέρματα και αυτή του δεύτερου ημιχρόνου, όπου οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν και έφτασαν στο γκολ χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καπετάνου.

Ωστόσο, το συμπέρασμα που προκύπτει από το σημερινό δυνατό φιλικό για τον Μέγα Αλέξανδρο είναι πως θα αποτελέσει πολύ σκληρό…καρύδι για οποιονδήποτε αντίπαλο. Το ρόστερ που δημιουργείται (θα δείτε σε επόμενο ρεπορτάζ και τα νέα αποκτήματα που ενσωματώνονται) περιλαμβάνει τις λύσεις σε όλες τις θέσεις, σε σημείο μάλιστα που προκαλεί…πονοκέφαλο στον Γιώργο Ντάμτσιο για το ποιοι θα λογίζονται βασικοί! Παίκτες με κύριο χαρακτηριστικό τη δύναμη, αλλά και την τεχνική, που θα προσδώσουν τον χαρακτήρα που επιθυμεί ο προπονητής σε μια τελείως διαφορετική κατηγορία, με πολλές απαιτήσεις και υψηλό αγωνιστικό επίπεδο.

Όσον αφορά τη “Βασίλισσα του Βορρά”, η κατά το 90% αλλαγή στο έμψυχο δυναμικό, δημιουργεί αυτόματα και την ανάγκη να υπάρξει η απαραίτητη χημεία, που θα έρθει μόνο μέσα από τις προπονήσεις αλλά και τα παιχνίδια. Το αρνητικό για την ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη είναι ότι ξεκινά άμεσα τα επίσημα ματς, ωστόσο το Κύπελλο μάλλον θα χρησιμοποιηθεί για την υλοποίηση του παραπάνω στόχου και λιγότερο ως κίνητρο για διάκριση. Ενθαρρυντικό είναι όμως πως οι παίκτες αρχίζουν σταδιακά να βρίσκουν τα πατήματα τους και να βγάζουν θετικά στοιχεία στο παιχνίδι τους, ενώ η παρουσία του Στέφανου Ντόγου ήταν άκρως θετική, δείγμα πως ο νεαρός Βεροιώτης χαφ θα βοηθήσει σημαντικά στα πλάνα του Απόστολου Χαραλαμπίδη.

Το ματς

Στα πρώτα 25 λεπτά, οι φιλοξενούμενοι είχαν μεν την υπεροχή, χωρίς όμως να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία του Αργυρόπουλου. Στο 26′ και ενώ η μπάλα βρισκόταν στο ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Λίταινας έκανε την προβολή στον Κουκουράκη, η μπάλα έφτασε δεξιά στον Μπαστιάνο (ο ποδοσφαιριστής που δόθηκε δανεικός από τον Αστέρα Τρίπολης άφησε πολύ καλές εντυπώσεις) ο οποίος έκανε την παράλληλα πάσα και ο Δόρης (αρχηγός σήμερα) με πλασέ έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Αργυρόπουλου.

Στη φάση αυτή, οι γηπεδούχοι ζήτησαν επιθετικό φάουλ για επικίνδυνη προβολή, απ όπου ξεκίνησε η φάση του γκολ.

Και ενώ επικρατούσε ένας γενικότερος εκνευρισμός στους γηπεδούχους, τρία λεπτά αργότερα ο Μπαστιάνος και πάλι βρήκε εξαιρετικά τον Ντόγο στον κενό χώρο και ο τελευταίος πρόλαβε τον Αργυρόπουλο, “γράφοντας” το 0-2. 

Στο δεύτερο μέρος και ενώ οι αλλαγές εκατέρωθεν αλλοίωσαν σε μεγάλο βαθμό την αρχική εικόνα των δύο 11άδων, οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το παιχνίδι τους και δυσκόλεψαν αρκετά την ανάπτυξη της “Βασίλισσας”.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Ζυγκερίδη στο 78′ και πέντε λεπτά αργότερα, ο Μέγας Αλέξανδρος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Σαμαρά και ο νεοαποκτηθέντας Καπετάνος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κουτογλίδη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Βρέσκας, με βοηθούς τους κ.κ. Παπαδάκη και Πίτο.

δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

δείτε τα δύο τελευταία γκολ της αναμέτρησης ΕΔΩ

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Αργυρόπουλος, Συμπεθέρης, Λαγδάρης, Τσουλχάι, Κίτσας Λ., Κιρκιλιανίδης, Κουκουράκης, Ποτουρίδης, Παρσόπουλος, Ζωγράφος, Κίτσας Γ. Αγωνίστηκαν και οι Νικολαΐδης, Ρίζος, Παπαδόπουλος, Δημητριάδης, Χαντζόπουλος, Βλάχος, Τσιρίδης, Αραμπατζής, Καπετάνος, Σαμαράς, Νασούφι.

Βέροια : Σοϊλεμέζογλου, Τσοντάκης, Σουλιώτης, Δαμιανάκης, Καψάλης, Δόρης, Λίταινας, Ντόγος, Μπαστιάνος, Ρούνει, Λάσκαρης. Αγωνίστηκαν και οι Κουτογλίδης, Ζυγκερίδης, Ραδζής, Τσιούχας, Μέξης, Πατσιαβούρας, Νύκταρης, Τσότρας, Λαζόπουλος, Κυριακίδης, Σταυρίδης, Τερζής, Στογιάννης.

*λόγω προσωρινού τεχνικού προβλήματος, οι φωτογραφίες είναι διαθέσιμες μόνο για τους χρήστες του facebook

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected