Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Στο τεχνικό επιτελείο του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας ο Διονύσης Γρηγορόπουλος

Την προσθήκη του Διονύση Γρηγορόπουλο στο τεχνικό τιμ και συγκεκριμένα για την εκγύμναση των τερματοφυλάκων, ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας.

Αναλυτικά :

“Στο τεχνικό επιτελείο του Μέγα Αλεξανδρου ο Διονύσης Γρηγορόπουλος και θα αναλάβει την εκγύμναση και προετοιμασία των τερματοφυλάκων της ομάδας.

Η διοίκηση του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας ανακοινώνει επισήμως την έναρξη της συνεργασίας της με τον κ Διονύση Γρηγορόπουλο, ο οποίος εντάσσεται στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας και θα εκτελεί χρέη προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας.

Η προσθήκη του κ Διονύσης Γρηγορόπουλο στο τεχνικό επιτελείο αποτελεί μια πολύ σημαντική κίνηση της διοίκησης Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας, καθώς πρόκειται για έναν από τους πλέον ελπιδοφόρους προπονητές τερματοφυλάκων Ελλάδα και παρόλο το νεαρό της ηλικίας του έχει ήδη πλούσιες εμπειρίες.

Ενδεικτικά αναφέρουμε πως παρά το νεαρό της ηλικίας έχει προλάβει να δουλέψει σε πολύ καλές ομάδες οπως ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ, ΦΑΣΝΑΟΥΣΑ, Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑ, ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟ, ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ,κ.α

Το σίγουρο είναι πως είναι τυχεροί η τερματοφύλακες του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας που θα δουλέψουν κάτω από την επιβλέψει του κ Γρηγορόπουλου.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected