Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Δύο πρωταθλητές στον Αγροτικό Αστέρα Πλατέος

Ακόμη περισσότερο ενισχύεται ο Αγροτικός Αστέρας Πλατέος και μάλιστα με δύο ποδοσφαιριστές που στέφθηκαν πρωταθλητές την περσινή σεζόν.

Ο λόγος για τους Παναγιώτη Βενιόπουλο και Γιώργο Σαμψωνίδη, οι οποίοι έμειναν ελεύθεροι από τη Νίκη Αγκαθιάς και σήμερα (στα πλαίσια του φιλικού παιχνιδιού με αντίπαλο τον Αστέρα Αλεξάνδρειας) ανακοινώθηκαν και επίσημα.

Ο πρώτος είναι 26 ετών (31/08/1990), μεσοεπιθετικός και την προηγούμενη σεζόν σημείωσε 6 τέρματα στον 1ο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνική. Αγωνίστηκε επίσης στον ΜΑΣ Βεργίνας (επίσης 6 τέρματα τη σεζόν 2015/2016, με επιστέγασμα την άνοδο στην Α1) αλλά και στον Φίλιππο Μελίκης, απ όπου ξεκίνησε την καριέρα του.

Ο Γιώργος Σαμψωνίδης είναι 35 ετών (23/01/1982), μεσοεπιθετικός και πέρσι αναδείχτηκε τρίτος σκόρερ στον 1ο όμιλο με 14 τέρματα. Τον ίδιο αριθμό τερμάτων είχε σημειώσει και τη σεζόν 2015/2016 στον ΜΑΣ Βεργίνας (εντυπωσιακός ο κοινός βίος αλλά και τα στατιστικά με τον Βενιόπουλο!) ενώ στο παρελθόν έχει διατελέσει σε ΑΣ Ειρηνούπολης (8 τέρματα), Φίλιππο Μελίκης, ΑΕ Χαρίεσσας, ΑΣ Πατρίδας, ΠΑΟΚ Κουλούρας, Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, ΑΕΠ Βέροιας, Εδεσσαϊκό και Αναγέννηση Ποντίων Βέροιας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Η διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα Πλατέος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει δύο ακόμα μεταγραφές για την νέα σεζόν.

Πρόκειται για τους μέσους, Γιώργο Σαμψωνίδη και Παναγιώτη Βενιόπουλο, δύο ποδοσφαιριστές με πολλές διακρίσεις στο παλμαρέ τους.

Την περσινή σεζόν αμφότεροι, αγωνίστηκαν στην ομάδα της Αγκαθιάς με την οποία στέφθηκαν και πρωταθλητές.

Ευχόμαστε και στα δύο παιδιά να έχουν υγεία και να πετύχουν τους ατομικούς αλλα και τους ομαδικούς στόχους τους.”

Η ανακοίνωση του Αγροτικού ΕΔΩ

 
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected