Κατηγορίες
Super League 1 - Ποδόσφαιρο Κόσμος

“Πνίγηκε” στη θηλιά του ΠΑΟΚ η Όστερσουντς!

Μπορεί η Τούμπα να “πάγωσε” από το πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Ρέι στο 21′, ωστόσο ο πάγκος…έλιωσε σταδιακά και με αντεπίθεση διαρκείας, ο ΠΑΟΚ πήρε σκορ πρόκρισης!

Ο ΠΑΟΚ πήγε να βγάλει μόνος του τα μάτια του. Ευτυχώς, όμως, το ρίσκο που πήρε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο ντεμπούτο του στον ασπρόμαυρο πάγκο, του βγήκε. Έτσι από το «παγωμένο» 0-1 στο 21ο λεπτό, φτάσαμε στην απόλυτη ανατροπή και στο 3-1 στο 88ο λεπτό, με το δεύτερο γκολ του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Στο β’ μέρος ο «Δικέφαλος» είχε δύο γκολ, ένα δοκάρι, γενικά από το 63’ και μετά, όταν ο Ρουμάνος τεχνικός αποφάσισε να ρισκάρει και να βάλει στο ματς τον Πέλκα, ήταν η ομάδα που κυριάρχησε και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

Μέχρι τότε τα προβλήματα ήταν πολλά, για έναν αγχωμένο ΠΑΟΚ, που αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ έκανε πολλά λεπτά για να συνέλθει, να φτιάξει φάσεις ακόμη και μετά το 1-1 με τον Μάτος.

Η αντίδραση που έβγαλε η ομάδα είναι καλό σημάδι. Κι όπως είπε ο Λουτσέσκου το αποψινό 3-1, έτσι όπως ήρθε, τους ανήκει…

δείτε την ανάλυση του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ρέι, Λέοβατς, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Σάκχοφ (62′ Πέλκας), Τσίμιροτ, Κάμπος, Μακ (81′ Κλάους), Πρίγιοβιτς, Μπίσεσβαρ (73′ Ενρίκε).

ΕΣΤΕΡΣΟΥΝΤ (Γκράχαμ Πότερ): Κεϊτά, Πέττερσον, Παπαγιαννόπουλος, Αιές, Σέμα (70′ Γκέρο), Βίντγκρεν, Μπατσίρου, Μουκίμπι (71′ Μπεργκβιστ), Νούρι, Μενσά, Γκόντος (81′ Μπιοκστρομ).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected