Κατηγορίες
Διάφορα

Οι ευρωπαϊκές προκλήσεις ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο “Barok” Coffee-Bar!

Δύο αγώνες που θα κρίνουν το ευρωπαϊκό μέλλον ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, σας προσφέρει απόψε το “Barok” Coffee-Bar (πιάτσα των ταξί στη Βέροια)

Στις 20.00 και με το 3-1 της Τούμπας, ο ΠΑΟΚ καλείται να κάνει το καθήκον του στη ρεβάνς απέναντι στην Έστερσουντς και να πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League. Ο “δικέφαλος” ήταν από την πρώτη στιγμή το φαβορί και το 3-1 του πρώτου αγώνα κάνει ευκολότερο το έργο του στη ρεβάνς της Σουηδίας καθώς ο στόχος δεν είναι άλλος από την είσοδο στους ομίλους.

Η ΑΕΚ θα δώσει τα πάντα στην αποψινή ρεβάνς με την Κλαμπ Μπριζ στο ΟΑΚΑ για ένα και μόνο αποτέλεσμα: Τη νίκη έστω και με… μισό μηδέν που θα της δώσει την πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Ο Μανόλο Χιμένεθ έδωσε το σύνθημα της νίκης, καλώντας τους παίκτες του να βγάλουν τη μεγάλη τους καρδιά μέσα στο γήπεδο. Ο Ισπανός τεχνικός είναι πεπεισμένος πως οι παίκτες του θα δώσουν ό,τι έχουν και δεν έχουν στην αποψινή (21:00) ρεβάνς με την Κλαμπ Μπριζ για να πανηγυρίσουν την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected