Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Τριπλό “χτύπημα’ του Μέγα Αλέξανδρου!

Eντυπωσιακή τριπλή μεταγραφική ενίσχυση ολοκλήρωσε ο Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής που αναβαθμίζει συνεχώς ποιοτικά το ρόστερ του, με τους «κοκκινόμαυρους» να έρχονται σε συμφωνία με τους Άγγελο Κούτλα, Γιάννη Νέδο και Βασίλη Κασίμη για να τονώσουν μεσοεπιθετική και αμυντική γραμμή, όπως και την θέση του τερματοφύλακα.

Όπως αναφέρει το serressport, ο 22χρονος Άγγελος Κούτλας επιστρέφει στον Μέγα για να ολοκληρώσει ίσως ότι δεν κατάφερε πέρυσι, όταν παρουσιάστηκε, έπαιξε σε κάποια ματς, αλλά τελικά για γραφειοκρατικούς λόγους επέστρεψε στον Οδυσσέα Αναγέννησης με τον οποίον και τελείωσε τη σεζόν πετυχαίνοντας 4 γκολ. Έχει την δυνατότητα να αγωνιστεί και ως φορ και στην μεσαία γραμμή, ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Πανσερραϊκού, έπαιξε κάποια ματς και στην πρώτη ομάδα και στην συνέχεια μετακόμισε σε Εθνικό Γαζώρου και Οδυσσέα Αναγέννησης.

Ο 23χρονος αριστερός μπακ Γιάννης Νέδος (φωτ. αριστερά) επιστρέφει στο Σερραϊκό ποδόσφαιρο μετά από την θητεία του του σε Ακροπόταμο, Εδεσσαϊκό και Καστοριά, με την οποία πέρυσι πανηγύρισε το νταμπλ και την άνοδο στην Γ΄ Εθνική και σίγουρα αποτελεί πολύ καλή λύση για τα μετόπισθεν, ενώ παλαιότερα αγωνιζόταν στον Εθνικό Γαζώρου.

Ακόμη, ο 20χρονος τερματοφύλακας Βασίλης Κασίμης που κατάγεται από την Χρυσούπολη και είναι φοιτητής στα ΤΕΦΑΑ, αποχώρησε από τον Πανσερραϊκό, στον οποίον και προήχθη από την Κ20, συμμετείχε πέρυσι αρκετές φορές στην αποστολή, χωρίς όμως να αγωνιστεί και θα δώσει λύσεις κάτω από τα δοκάρια, με τον τεχνικό διευθυντή Παντελή Κρυστάλλη να αναζητά και άλλον τερματοφύλακα μετά την φυγή του Μπαχταρλίεφ.

Τέλος, η ομάδα του Μίλτου Δουλγέρη κέρδισε 2-1 σε φιλικό εκτός έδρας την ΑΕ Χρυσού, με γκολ των Μπίντση και Χρήστου Γκάλιου, ενώ την Κυριακή παίζει με τον Πανσερραϊκό στο γήπεδο Σκοτούσσας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected