Super League 1

Απροσπέλαστο… τείχος ο Λεβαδειακός για τον ΠΑΟ!

Ούτε με τον Λεβαδειακό κατάφερε να πάρει το πρώτο “ροζ φύλλο” αγώνα ο Παναθηναϊκός, που είδε τους “πράσινους” της Βοιωτίας να σπαταλούν αρκετές ευκαιρίες στην άδεια Λεωφόρο.

Ο Λεβαδειακός έφτιαξε και ξόδεψε κλασικές ευκαιρίες για το μεγάλο διπλό, αλλά ο κάκιστος Παναθηναϊκός των δέκα παικτών απέσπασε από θαύμα το 0-0, φτάνοντας τους… μηδέν βαθμούς μετά από δύο αγώνες στο νέο πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός έμεινε έξι βαθμούς από την κορυφή, μετά το δεύτερο σερί 0-0 στο Πρωτάθλημα. Τραγική εικόνα από τους «πράσινους», με τον Λεβαδειακό να δημιουργεί πολλές καλές στιγμές και να χάνει μοναδική ευκαιρία για να φύγει με τη νίκη από τη Λεωφόρο.

το φιλμ της αναμέτρησης στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μ. Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος – Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Ευαγγέλου, Κολοβέτσιος – Αλτμαν (67’ Γιόχανσον), Ζέκα, Λουντ, Καμπέσας (46’ Τσάβες), Λουτσιάνο, Μολίνς (72’ Χατζηγιοβάνης).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζ. Ανιγκό): Επασί, Τριποτσέρης, Λεονάρντο, Μεντί, Τσαμπούρης, Νιασέ, Μητρόπουλος (86’ Καλτσάς), Ζαραδούκας, Γιακουμάκης (86’ Καψάσκης), Γιουσούφ, Μπραντάο (77’ Βασιλείου).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected