Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Γ Εθνική / Τοπικά

[Καλοκαιρινή προετοιμασία] Αλμωπός Αριδαίας – ΓΑΣ Ροδοχωρίου 3-0

Δεύτερο φιλικό παιχνίδι σε 24 ώρες για τον Αλμωπό Αριδαίας, με μία ακόμη Ημαθιώτικη ομάδα.

Μετά τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων (0-1 για τους “πράσινους” χθες με γκολ του Παπαδόπουλου), το συγκρότημα του Γιώργου Τυριακίδη αντιμετώπισε τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου, που αγωνίζεται στην Α1 της ΕΠΣ Ημαθίας και την περσινή χρονιά ήταν φιναλίστ του Κυπέλλου στον νομό.

Ο Αλμωπός, με διαφορετική ενδεκάδα σε σχέση με το χθεσινό παιχνίδι, επικράτησε με 3-0 των “κιτρινομπλέ” χάρη στα τέρματα τoy Λάζαρου Ελευθεριάδη (35′), του Ημαθιώτη πρώην παίκτη της Νέας Γενεάς Νικομήδειας, Χρήστου Σιδηρόπουλου (50′) αλλά και του νεοαποκτηθέντα Κριστιάνο Μεντί στο 82′.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Δημήτρη Χαλκιά είχε ένα καλό πρώτο μέρος, όπου δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να απειλήσει τα καρέ του Καραγιαννίδη. Στο δεύτερο μέρος και ενώ οι αλλαγές των δύο προπονητών, άλλαξαν πλήρως την εικόνα του αγώνα, οι γηπεδούχοι βρήκαν τις επιθετικές λύσεις και έφτασαν στο τελικό 3-0.

Συνθέσεις

Αλμωπός Αριδαίας : Καραγιαννίδης, Στογιαννίδης, Αναστασιάδης, Μιχαηλίδης, Μούλας, Παρούτογλου, Ζαχαράκης, Σίσκος, Μποζίνης, Λαζός, Γκάζι. Αγωνίστηκαν και οι Μένιος, Σαμαρόπουλος, Τσόλκας, Σιδηρόπουλος, Πολύζος, Μεντί.

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Κασαπίδης, Τσίλης, Τάσο, Ευθυβούλης, Ρίσσου, Ηλίας, Μαγγίζης, Ασλάνογλου, Φρέντι, Μπρέγκου, Κουλιανίδης. Αγωνίστηκαν και οι Μπουρδάνος, Κοτζαχρήστος, Πέτγαζλης, Εξαρχόπουλος, Μισιρλίδης, Γεωργιάδης, Μωυσίδης, Μουρατίδης, Πουλτίδης, Καρυπίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected