Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Γκραν-γκινιόλ πρόκριση Αιγινιακού με τον Ημαθιώτη Θωμά Παπαδόπουλο!

Πρόκριση στο…παρά ένα για τον Αιγινιακό, που με τέρμα του Θωμά Παπαδόπουλου στο 89′ πήρε την πρόκριση για τη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Εκεί θα συναντήσει τους ΠΑΟΚ, Λεβαδειακού και Απόλλωνα Πόντου, σε έναν όμιλο με ξεκάθαρα φαβορί, χωρίς όμως να είναι εκ προοιμίου καταδικασμένες οι ομάδες της Football League.

Το σημερινό παιχνίδι ήταν το δεύτερο επίσημο για τις δύο ομάδας, μιας και προηγήθηκε το πρώτο ματς στο Αιγίνιο πριν από δύο εβδομάδας.

Η Βέροια έπρεπε να ρισκάρει καθώς το 1-0 την ανάγκαζε να πετύχει τουλάχιστον δύο τέρματα, ενώ ο Αιγινιακός όφειλε να κυνηγήσει το γκολ για να πάρει ακόμη μεγαλύτερο προβάδισμα πρόκρισης.

Οι γηπεδούχοι κατόρθωσαν να πάρουν προβάδισμα λίγο πριν τη συμπλήρωση του 25ου λεπτού, με τέρμα του Ρούνεϊ Βακενβάι (το πρώτο γκολ της “Βασίλισσας” για τη σεζόν 2017/2018), με αποτέλεσμα να αλλάξει η εικόνα του ματς και να δημιουργήσει νέα δεδομένα για την πρόκριση.

Το ματς ήταν στην κόψη του ξυραφιού μέχρι το 88′ όταν ο Σουλιώτης ξεσήκωσε τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας και έφερε τη “Βασίλισσα” μια ανάσα από την πρόκριση.

Ωστόσο, η ομάδα της Πιερίας δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και με τη σέντρα σχεδόν (και μετά από κάκιστη αντίδραση της άμυνας των γηπεδούχων), ο Ημαθιώτης και πρώην παίκτης των τμημάτων υποδομής της Βέροιας, Θωμάς Παπαδόπουλος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του , στέλνοντας την ομάδα του στον δεύτερο γύρο του θεσμού.

Συνθέσεις

Βέροια : Σοϊλεμέζογλου, Τσιούχας (76′ Λαζόπουλος), Δαμιανάκης (90+2′ Λάσκαρης), Σουλιώτης, Καψάλης, Λάσκαρης, Δόρης, Μπαστιάνος, Λίταινας (84′ Νύκταρης), Ουνγιαλίδης, Βανκεβάι.

Αιγινιακός: Καραγκιόζης, Παπαδόπουλος, Λιόλιος, Γιαζιτζόγλου, Βλάχος, Πολύζος, Γκατσολάρι, Ζούρκος (90+4′ Αντωνιάδης), Δωματάς (90′ Ανδρικόπουλος), Λεφίδης, Σοφιάνης (73′ Προσκυνητόπουλος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected