Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Καλοκαιρινή προετοιμασία] Παύλος Μελάς – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων 2-4

Νικηφόρο το σημερινό φιλικό του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων, κόντρα στον Παύλο Μελά της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Η αναμέτρηση, που διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο Σταυρούπολης, είχε δύο όψεις, καθώς το πρώτο μέρος ήταν εξαιρετικά αποτελεσματικό επιθετικά για τις δύο ομάδες και το δεύτερο στο οποίο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε λόγω των πολλών αλλαγών εκατέρωθεν.

Οι πρωταθλητές Ημαθίας, που προετοιμάζονται για την παρουσία τους στη Γ Εθνική, προηγήθηκαν στο σκορ χάρη σε τέρμα του Γιώργου Κίτσα, οι γηπεδούχοι όμως αντέδρασαν άμεσα και με δύο τέρματα του Τσαλουχίδη πήραν κεφάλι στο σκορ λίγο πριν τη συμπλήρωση 25 λεπτών.

Να σημειώσουμε πως με τον Παύλο Μελά αγωνίστηκε ο Νίκος Κουντουράς, μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής του Μέγα Αλέξανδρου.

Η αντίδραση από πλευράς φιλοξενούμενων όμως ήταν ακαριαία και με τέρματα των Πετκάκη (επέστρεψε δριμύτερος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις) και Γιώργο Κίτσα, το ημίχρονο έκλεισε με σκορ 3-2 για την ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου.

Το τελικό 2-4 σημείωσε ο Κιρκιλιανίδης, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο 45λεπτο, διάστημα στο οποίο αγωνίστηκε και ο Φερίτ Χουσεΐνογλου, που ανήκει στον Αιγινιακό (παλαιότερα στον Αλιάκμονα Νησελίου) και για τον οποίο ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων έχει κινήσει τις διαδικασίες απόκτησης του

Συνθέσεις

Παύλος Μελάς : Μουρμούρας, Βερβέρης, Φειδάκης, Πίτσιος, Τσεβρεντζής, Παντελίδης, Ουσταμπασίδης, Χατζόπουλος, Τσαλουχίδης, Κωνσταντινίδης, Παναγιωτίδης. Αγωνίστηκαν και οι Καστανίδης, Κολώνης, Σμίλκος, Κουντουράς, Σαρηγιαννίδης, Αθανασιάδης, Τσούκλης, Αμοιρίδης.

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Αργυρόπουλος, Συμπεθέρης, Πετκάκης, Τσουλχάη, Λαγδάρης, Κίτσας Λ., Κουκουράκης, Ζωγράφος, Ποτουρίδης, Παρσόπουλος, Κίτσας Γ. Αγωνίστηκαν και οι Μηνούδης, Παπαδόπουλος, Χουσεΐνογλου, Βλάχος, Τσιρίδης, Λυκούργος, Μπουντάνι, Κιρκιλιανίδης, Νικολαΐδης, Περπερίδης, Σαμαράς, Καπετάνος, Αραμπατζής, Σούρλας Δ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected