Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Τρεις μεταγραφές και τέσσερις αποχωρήσεις στον Αλμωπό Αριδαίας!

Μεταγραφικός…πυρετός στον Αλμωπό Αριδαίας, που σήμερα (30/8) ανακοίνωσε την απόκτηση τριών παικτών αλλά και την αποδέσμευση τεσσάρων.

Στους “νερατζούρι” θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν ο Χαράλαμπος Ιορδανίδης (15/07/1994, αμυντικός) από τον Πανελευσινιακό (12 συμμετοχές στη Football League) και παλαιότερα σε Θύελλα Φιλώτα, Απόλλωνα Αρναίας, Θερμαϊκό, Αναγέννηση Γιαννιτσών και Ηρακλή Αμπελοκήπων, ο Κώστας Μούλας (18 ετών, αμυντικός) από τον Μακεδονικό Αγίου Παντελεήμονα και παλιότερα στον Μέγα Αλέξανδρο Φλώρινας και ο Αγαθοκλής Πολύζος (05/02/1999, αμυντικός) με καταγωγή από την Κοζάνη και προέρχεται από την Κ20 του ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, η διοίκηση του Αλμωπού αποχαιρέτησε τους Γιάννη Παντελίδη, Νίκο Τσιμτσιρίδη, Θεόδωρο Ελευθεριάδη και Βασίλη Παπασυμεών, ενώ παραμένει στην ομάδα ο Λάζαρος Ελευθεριάδης (κάτω δεξιά φωτό)

Αναλυτικά :

“Η διοίκηση του Αλμωπού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 23χρονου μεσοεπιθετικού Χαράλαμπου Ιορδανίδη με θητεία πέρυσι στον Πανελευσινιακό (Β΄ Εθνική) και παλιότερα σε Κ20 Ηρακλή, Θερμαϊκό Θέρμης, Ηρακλή Αμπελοκήπων (Γ΄ Εθνική), Αναγέννηση Γιαννιτσών (Β΄ Εθνική), Απόλλωνα Αρναίας (Γ΄ Εθνική) και Θύελλα Φιλώτα (Γ΄ Εθνική), του 18χρονου αμυντικού Μούλα Κώστα με θητεία στον Μακεδονικό Αγίου Παντελεήμονα και παλιότερα τον Μέγα Αλέξανδρο Φλώρινας, καθώς και του 18χρονου αμυντικού μέσου Πολύζου Αγαθοκλή από την Κ20 του ΠΑΟΚ.

Επίσης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Λάζαρο Ελευθεριάδη. Τους καλωσορίζει στην οικογένεια της ομάδας μας και τους εύχεται υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες.

Τέλος η διοίκηση του Αλμωπού Αριδαίας ευχαριστεί και δημόσια τους Γιάννη Παντελίδη, Νίκο Τσιμτσιρίδη, Θόδωρο Ελευθεριάδη και Βασίλη Παπασυμεών για την μεγάλη προσφορά τους στο σύλλογο και τους εύχεται κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας τους.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected