Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

ΑΠΣ Ζάκυνθος, πρώτη προπόνηση σεζόν 2017/2018 (photos)

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο Δημοτικό γήπεδο του Μαχαιράδου η πρώτη προπόνηση της ομάδας της Ζακύνθου υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού Σπύρου Αντωνόπουλου.

Η παροιμία «κάθε αρχή και δύσκολη» ταιριάζει γάντι στην περίπτωση της Ζακύνθου που ξεκινά τον φετινό «Γολγοθά» τελευταία από την αφετηρία του δικού της ομίλου της Γ΄΄ Εθνικής κατηγορίας.

Οι κυανοκίτρινοι μπήκαν λοιπόν στα βάσανα των προπονήσεων με 13 μόλις ποδοσφαιριστές. Αυτό βέβαια στην πορεία θα αλλάξει αφού κάθε ημέρα από εδώ και στο εξής θα πηγαινοέρχονται ποδοσφαιριστές. Το παρών στην πρώτη ανεπίσημη της ομάδας έδωσε και η διοίκηση με την πρόεδρο Ροδούλα Σπινθάκη να έχει συντονίσει τα πάντα έτσι ώστε να πάνε όλα καλά.

Στο γήπεδο του Μαχαιράδου βρέθηκαν και μέλη του Συμβουλίου όπως οι Νίκος Γεωργιτσόπουλος, Στράτος Κουρούμαλος, Γιάννης Λουκίσσας και Γιάννης Βερύκιος. Λίγο πριν βγουν οι παίκτες στον αγωνιστικό χώρο η πρόεδρος της ομάδας παρουσίασε ν νέο προπονητή.

Στην συνέχεια οι ποδοσφαιριστές βγήκαν για την πρώτη τους προπόνηση. Από την περσινή ομάδα το παρόν έδωσαν οι Ραφαήλ Πέττας, Στέλιος Σούρμπης, Σταύρος Κίτος, Σπύρος Μαρίνος, Μιχάλης Κυριάζος, Χρήστος Ντάσης, Χρήστος Μαλισόβας και ο νεαρός τερματοφύλακας Νίκος Βλασσόπουλος. Από τους νέους ο Γιάννης Βυθούλκας (Κ19 Λεβαδειακού) , Οι παλιοί γνώριμοι του Ζακυνθιακού Έντισον Νταλίπι, Θανάσης Τζιαφέρης και Αλ. Σπύρη και ο παλιός της Ζακύνθου Νίκος Πέττας ο οποίος προπονήθηκε με την ομάδα άλλα αγωνίζεται σε ομάδα στις ΗΠΑ!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι τις επόμενες ημέρες στο νησί θα έρθουν δύο παίκτες από την περσινή ομάδα. Ο Νίκος Τριανταφυλλίδης και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο γήπεδο βρέθηκαν δύο παίκτες από την περυσινή ομάδα ο Βασίλης Μπιάζης και ο Χάρης Μαλλιάς που όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα συνεχίσουν στους “κυανοκίτρινους”.

Μπορεί οι φίλοι της ομάδας να περίμεναν ότι θα δουν μεταγραφές και παίκτες από την πρώτη κιόλας ημέρα, αυτό όμως δεν ‘έγινε αλλά οι εξελίξεις ίσως τις επόμενες ημέρες να είναι ραγδαίες όσον αφορά την ενίσχυση της ομάδας. Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι την Τετάρτη το μεσημέρι ο Στέλιος Σούρμπης τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση και συμφώνησε να συνεχίσει να φορά την κυανοκίτρινη φανέλα.

Ο Σούρμπης πέρυσι έκανε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα και βοήθησε τα μέγιστα για να κατακτήσει η ομάδα τον τίτλο, μάλιστα ήταν αυτός που πέτυχε το ιστορικό γκολ της ισοφάρισης στο 95΄ κόντρα τον ΑΟ Κατασταρίου στα μπαράζ του πρωταθλήματος. Έτσι έκλεισε αισίως αυτό το θέμα για τον ΑΠΣ Ζάκυνθος.

περισσότερες φωτογραφίες στο ioniansports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected