Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Ενίσχυση στη γραμμή κρούσης!

Μια νέα δυνατή προσθήκη για τον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής, που μετά από αρκετές ημέρες διαπραγματεύσεων, κατόρθωσε να εντάξει στο δυναμικό του έναν ακόμα Μυτιληνιό ποδοσφαιριστή και μάλιστα με αρκετές εμπειρίες από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Σύμφωνα με το sportlesvos, πρόκειται για τον Άκη Μιχαλάκη, με θητεία στον Αιολικό τόσο στη Γ’ Εθνική τη σεζόν 2014-15 όσο και στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και επιτυχημένα περάσματα από την Ένωση Ερμιονίδας (2015-16) και τον Νέστο Χρυσούπολης (2016-17) επίσης στη Γ’ Εθνική. Ένας ποδοσφαιριστής που κουβαλά περισσότερες από 60 συμμετοχές την τελευταία τριετία στη Γ’ Εθνική, σε μια κατηγορία που μάλιστα είχε μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας με λιγότερες ομάδες, σε σχέση με το ανανεωμένο φέτος πρωτάθλημα των 8 ομίλων και των περίπου 100 ομάδων.

Ο 29χρονος επιθετικός επέστρεψε πέρυσι στη Λέσβο, αγωνιζόμενος στο δεύτερο μισό της περιόδου με τον Αίγειρο Μυστεγνών και φέτος θα αγωνιστεί εκ νέου στη Γ’ Εθνική, με όνειρα και φιλοδοξίες, φορώντας τη φανέλα του νεοφώτιστου Διαγόρα Αγ. Παρασκευής, που στο πρόσωπό του βρήκε τον ποδοσφαιριστή που αναζητούσε για τα δύο άκρα της επίθεσης.

Ο Χρήστος Πελέκης βλέπει σιγά-σιγά τα κενά στο ρόστερ να συμπληρώνονται και πληροφορίες αναφέρουν πως σύντομα ο σύλλογος θα ανακοινώσει μια ακόμα απόκτηση ποδοσφαιριστή, που θα μπορεί να αγωνιστεί με επιτυχία στις θέσεις πίσω από τον σέντερ φορ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected