Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Καλοκαιρινή προετοιμασία] Εδεσσαϊκός – ΦΑΣ Νάουσα 1-1 (photos)

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον παιχνίδι στο ΔΑΚ Έδεσσας, ανάμεσα σε δύο ομάδες που ενδέχεται να τεθούν αντιμέτωπες και στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Μετά το φιλικό παιχνίδι του ΔΑΚ Νάουσας πριν από 20 μέρες (δείτε ΕΔΩ), Εδεσσαϊκός και ΦΑΣ αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1 μετά από ένα αρκετά ποιοτικό παιχνίδι, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά, είχαν μια καλή στιγμή σε κεφαλιά του Σκαθαρούδη, ωστόσο το γκολ ήρθε για τον ΦΑΣ και συγκεκριμένα στο 9′ όταν ο Χατζόπουλος σέντραρε από δεξιά μετά από κομπίνα στο κόρνερ και ο Τζημογιάννης με κεφαλιά νίκησε τον Βόλτση για το 0-1.

Δέκα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι είχαν μια καλή στιγμή σε κεφαλιά του Λαφαζανίδη και το γκολ που έψαξαν οι “πράσινοι” σημειώθηκε στο 32′ όταν ο έμπειρος επιθετικός κινήθηκε ωραία από δεξιά, έκανε τη σέντρα και ο Ταουσιάνης με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής ισοφάρισε σε 1-1.

Λίγο πριν την ανάπαυλα, ο ΦΑΣ είχε την ευκαιρία να πάρει προβάδισμα στο σκορ, το σουτ όμως του Κωτσόπουλου δεν βρήκε στόχο.

Στο δεύτερο μέρος, οι δύο προπονητές προχώρησαν σε πολλές αλλαγές (7 για τον Εδεσσαϊκό, 8 για τον ΦΑΣ), στοιχείο που επηρέασε τον ρυθμό του αγώνα και οι φάσεις στις δύο εστίες ήταν ελάχιστες. Την τελευταία καλή στιγμή στον αγώνα την είχε ο ΦΑΣ, στο 86′ με κοντινό πλασέ του Μτσελντισβίλι.

Συνθέσεις

Εδεσσαϊκός : Βόλτσης, Κούμπους, Τζατζανάς, Φωτιάς, Αβραμίδης, Παπαγεωργίου, Ρέτζια, Κιόρτσης, Σκαθαρούδης, Ταουσιάνης, Λαφαζανίδης. Αγωνίστηκαν και οι Παπουρτζής, Καράμπελας, Μπουράκης, Γολιδόπουλος, Ουζούνης, Προύντσης, Σφέτκος.

ΦΑΣ Νάουσα : Γρηγοριάδης, Ζούρκος, Γιαννόπουλος, Τζημογιάννης, Περηφανόπουλος, Μουρατίδης, Μουρίκι, Τούφας, Νίκου, Κωτσόπουλος, Χατζόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι Νομικός, Τόσιος, Μαντώς, Ευθυμιάδης, Μτσελντισβίλι, Καψάλης, Δίντσης, Ντινόπουλος

δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected