Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Καλοκαιρινή προετοιμασία] Φίλιππος Αλεξάνδρειας – ΠΑΟΚ Κ20 2-2 (photos)

Πολύ ποιοτικό παιχνίδι παρά το γεγονός πως αμφότερες οι ομάδες βρίσκονται εν καιρώ προετοιμασίας, παρακολούθησαν οι 400 και πλέον φίλαθλοι που βρέθηκαν σήμερα στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας.

Ο τοπικός Φίλιππος, που θα αγωνιστεί φέτος στη Γ Εθνική και η Κ20 του ΠΑΟΚ αναδείχτηκαν ισόπαλοι 2-2, ένα σκορ που διαμορφώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο σημείωθηκαν όλα τα τέρματα της αναμέτρησης. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια στις καθυστερήσεις, με τέρμα του νεοαποκτηθέντα από την Κύπρο, Θωμά Γιαλαμίδη.

Πριν την έναρξη του αγώνα, η διοίκηση του Φίλιππου βράβευσε τον προπονητή των φιλοξενούμενων, Πάμπλο Γκαρσία για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κ17 της σεζόν 2015/2016 (δείτε ΕΔΩ)

Το πρώτο ημίχρονο είχε πολλές μονομαχίες ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές και ελάχιστες ήταν οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Οι 22 παίκτες έδειξαν περίσσιο πάθος και έτρεξαν πολλά χιλιόμετρα στον αγωνιστικό χώρο, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να παίξουν κυρίως από τα πλάγια με τους Ραχήμ και Κόλα, ενώ ο ΠΑΟΚ (που ήρθε στην Αλεξάνδρεια μόλις με 14 παίκτες ελέω και του χθεσινού φιλικού) είχε σε πολύ καλή μέρα τους δύο στόπερ (Διαμαντή και Μιχαηλίδη) αλλά και τον Κόζακ, που δημιούργησε αρκετά ρήγματα από τα δεξιά.

Στο δεύτερο μέρος, το παιχνίδι απέκτησε τελείως διαφορετικό ρυθμό και σ αυτό ευθύνεται ο Φίλιπππος, που ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του και πίεσε την αντίπαλη άμυνα, με αποτέλεσμα να πάρει προβάδισμα στο σκορ.

Ήταν το 58′ όταν από λάθος γύρισμα στην άμυνα, ο Μυλωνάς επωφελήθηκε και με τη βοήθεια κόντρας, “κρέμασε” τον Μούτσα ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του.

Ακολούθησαν αρκετές αλλαγές, ωστόσο ο ρυθμός παρέμεινε σε υψηλό επίπεδο και ο ΠΑΟΚ, χάρη σε δύο γκολ του Χρήστου Παπαδόπουλου μέσα σε δύο λεπτά (81′-82”) έφερε…τούμπα το ματς και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Ωστόσο, την τελευταία λέξη στο παιχνίδι είπε ο Θωμάς Γιαλαμίδης, ο οποίος στο 90+2′ έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα, μετά από εξαιρετικό σε εκτέλεση κόρνερ του Καρατζάογλου.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραγκιζόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Νατσιούρα και Ρηγόπουλο.

Συνθέσεις

Φίλιππος Αλεξάνδρειας : Κούζας, Σκλιοπίδης, Αργυρίου, Κωτσιόπουλος, Δημητρίου, Δημητρουλόπουλος, Αβραμόπουλος, Ραχήμ, Καρατζάογλου, Κόλα, Μυλωνάς. Αγωνίστηκαν και οι Λίτσι, Κούμπουλα, Γιοβανόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Πιπιλιάρης, Δαδάκος, Γιαλαμίδης.

ΠΑΟΚ Κ20 : Μούτσα, Διαμαντής, Μιχαηλίδης, Λυρατζής, Μανιώτης, Τσαούσης, Κόζακ, Τσιγγάρας, Δούμτσης, Αηδονίδης, Βρακάς. Αγωνίστηκαν και οι Παπαδόπουλος, Παπαδόπουλος Χ., Σαλαμούρας, Δοδοντσάκης.

*δείτε σε λίγο 50 φωτογραφίες από την αναμέτρηση

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected