Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Κι άλλη κούπα για τον Άρη Παλαιοχωρίου!

Τι και αν επρόκειτο ουσιαστικά για ένα ματς «προετοιμασίας» ενόψει των πρωταθλημάτων, ο Άρης Παλαιοχωρίου και ο ΠΟ Τρίγλιας προσέφεραν γκολ και θέαμα στους 200 και παραπάνω φίλους του ποδοσφαίρου που βρέθηκαν στον τελικό Super Cup που διεξήχθη στο «Νάκης Αυγέρης» της Ολύνθου.

Μεγάλος νικητής της αναμέτρησης ο Άρης Παλαιοχωρίου, ο οποίος κέρδισε με 2-1 τον ΠΟ Τρίγλιας, επικρατώντας στα… σημεία την ομάδα του Κώστα Γαλτσίδη, η οποία παρόλα αυτά, στο πρώτο ημίχρονο δεν έδειξε να διαφέρει καθόλου από τους Παλαιοχωρινούς.

Ουσιαστικά, το παιχνίδι κρίθηκε στον… πάγκο, μιας και ο Άρης Παλαιοχωρίου έδειξε ότι διαθέτει μεγάλο βάθος πάγκου σε σχέση με την Τρίγλια και κατάφερε παρότι βρέθηκε από το πρώτο μέρος πίσω στο σκορ , να κάνει την ανατροπή και να κερδίσει με 2-1 χάρη στα γκολ του Σαμπιασβίλι και του Καρλόπουλου.

το φιλμ της αναμέτρησης στο epsm24

Συνθέσεις

ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ (Μάκης Δανδίκας): Παλαβράκης, Πιτσόκος, Σαμπιασβίλι, Αποστολάς, Σαραγιώτης, Κουκουλέκης, Αποστόλου, Κωτάκης, Σιμόνι, Παπαδημητρίου, Προβατίδης. Αλλαγές: Ταϊρης, Καρλόπουλος, Γκαγκανής, Κουκουρώνας

ΠΟ ΤΡΙΓΛΙΑΣ (Κώστας Γαλτσίδης): Καραϊτης, Γκιάτα, Βούλγαρης, Μιλκούδης, Μπέσσας, Πεχλιβανίδης, Μπακαρόπουλος, Τιάγκος, Καραδήμος, Σπάσιτς, Μέτσι. Αλλαγές: Λεονταρίδης, Δόμπρογλου, Πίνε

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected