Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Κι άλλη κούπα!

Το μονοπώλιο των τίτλων διατήρησε ο ΑΟ Σελλάνων, ο οποίος στον τελικό του «Ευ αγωνίζεσθαι» επικρότησε του ΑΟ Καρδίτσας με 3-0 και κατέκτησε την πρώτη κούπα για τη σεζόν 2017-18.

Η ομάδα του Προαστίου ήταν μία ταχύτητα πιο πάνω από τον φιναλίστ του περυσινού κυπέλλου ΕΠΣΚ, επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά, τη διαφορά ποιότητας και ετοιμότητας απέναντι σε ένα σύνολο που βρίσκεται ακόμη σε στάδιο αναδόμησης, όλα αυτά όμως στο β’ ημίχρονο, καθώς οι φιναλίστ του κυπέλλου ΕΠΣΚ αντιστάθηκαν σθεναρά στα πρώτα 45 λεπτά.

Στο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας και παρουσία περίπου 250 φίλων του ποδοσφαίρου, παραγόντων, προπονητών, διαιτητών, εκπροσώπων Σωματείων και ανάμεσά τους, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Κωνσταντίνος Ξηλωμένος, Παναγιώτης Μαντζιάρας, ο Θεματικός αντιπεριφερειάρχης κ. Κωνσταντίνος Νούσιος και σύσσωμη η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Καρδίτσας, το συγκρότημα του Λάμπρου Καλογεράκη έφτασε στη δεύτερη διαδοχική κατάκτηση του τελικού «Ευ αγωνίζεσθαι» και στην τρίτη της ιστορίας του, διευρύνοντας παράλληλα το σερί των τίτλων στους πέντε διαδοχικούς (πρωτάθλημα Α ΕΠΣΚ 2015-16, Σούπερ Καπ 2016-17; κύπελλο ΕΠΣΚ 2016-17, πρωτάθλημα Α’ ΕΠΣΚ 2016-17, Σούπερ Καπ 2017-18).

Η επιθετική ανομβρία που χαρακτήρισε τα τεστ προετοιμασίας συνεχίστηκε στον ΑΟΣ στο Α’ μέρος που έστω και αν «στα χαρτιά» το ματς δεν προσφερόταν για υψηλό ανταγωνισμό, το όνομα και η ιστορία του αντιπάλου κατέστησαν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα την αναμέτρηση.

το φιλμ της αναμέτρησης και φωτογραφίες στο karditsasportiva

Συνθέσεις

ΑΟ Σελλάνων (Λ. Καλογεράκης): Παπαποστόλου, Μετούσι, Καραγκούνης, Κούρκουλας, Αρχοντής, Χάδιαρης, Οεοδωρόπουλος (63′ Μάπας), Μπακρατσάς, Μερενήτης (46′ Κοντός), Νικολάου (58′ Ακρίβος), Δανιήλ (72′ Φακίτσας)

ΑΟΚ (Ο. Σδρόλιας): Μπόρλας, Παπαλός, Κ Βαρλάμης, Δ. Μουσαφείρης, Ηλ. Ζάγyος, Ο. Μουσαφείρης, Βαρλάγκας, Πιλάτος, Νταντάμης (67′ Τσινόπουλος), Κοράκης, Λάππας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected